Sport

Madalina Lupu s-a oprit in turul secund la Campionatul National

Ciprian Fânaru
26 feb 2011 1183 vizualizări
Tenismena Madalina Lupu este la un pas sa repete isprava de la finalul anului trecut, cind a reusit sa obtina o medalie nationala.

Sportiva legitimata la CSM Focsani a ratat calificarea in sferturile de finala ale Campionatelor Nationale Individuale de Iarna de Seniori. Terenurile Centrului National de Tenis din Capitala au fost mai intii cu noroc pentru Madalina, care a trecut in primul tur de Iulia Moldovan (Pamira Sibiu), scor 6 "" 2, 6 "" 1. In turul secund focsaneanca a cedat insa in trei seturi in fata Gabrielei Talaba (CSS Galati), 3 "" 6, 6 "" 3, 1 "" 6. Lupu a participat si in competitia de dublu, unde a facut pereche cu Karina Goia (Pro As Sibiu). Cele doua au pierdut in turul al doilea contra cuplului Elena Cadar/Patricia Tig (Olimpia Bucuresti/ICMRS Galati), scor final 1 "" 6, 2 "" 6. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.