Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
24 feb 2011 653 vizualizări
Vineri e ultima zi de vizare a legitimatiilor

Echipele din liga a patra mai au doar doua zile la dispozitie pentru a-si viza carnetele de legitimare a jucatorilor pe anul 2011. Duminica, 27 februarie, este programata prima etapa a fazei judetene a Cupei Romaniei. Din acest an, in Cupa se va juca doar pe baza de legitimatie, nu pe tabel ca in anii precedenti. Din acest motiv, delegatii echipelor de liga a patra sint asteptati la AJF Vrancea pina vineri 25 februarie. Formatiile care nu se vor prezenta la partidele din Cupa vor fi penalizate cu puncte in clasamentul ligii a patra si vor fi amendate. (C. FANARU)


LPS Focsani, ratare calificata la minivolei


Echipa de minivolei LPS Focsani, antrenata de Valerica Bucur, nu a reusit sa se califice in faza semifinala a Campionatului National de minivolei fete, rezervat junioarelor IV. Faza interjudeteana s-a desfasurat weekend-ul trecut la Iasi, seria a IV-a interjudeteana reunind la start sase formatii care s-au luptat pentru primele doua locuri ce asigura calificarea in semifinale. LPS Focsani s-a impus in meciurile cu CSS I Unirea Iasi, CSS Bacau si CSS Unirea II Iasi si a cedat partidele cu CS Provolei A Botosani si CS Provolei B Botosani. La minivolei, ca ºi caracteristici, terenul de joc este mai mic decit in jocul traditional de volei iar fileul, inaltat la 2,10 metri. (C. FANARU)


Amicalul cu Rm. Sarat, anulat de zapada


FC Panciu a incheiat "fortat" sirul de meciuri amicale din aceasta pauza de iarna. Zapada care a cazut fara contenire zilele trecute a dus la anularea partidei de verificare pe care pancenii trebuiau sa o dispute ieri in compania formatiei CSM Rm. Sarat, pe stadionul "Orasenesc" din localitate. Bilantul testelor sustinute de gruparea vrinceana de Liga a treia este de trei infringeri, doua egaluri si doua victorii. FC Panciu incepe returul de campionat vineri, 4 martie, cind va evolua in deplasare contra echipei CSM Pascani. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.