Sport

Viorel Ion i-a invatat rugby tag pe profesorii vasluieni

Ciprian Fânaru
17 feb 2011 635 vizualizări
Directorul Regional de Dezvoltare al FRR - zona Moldova Sud, Viorel Ion, impreuna cu Ciprian Popa, delegatul Rugby Club Birlad, au tinut la Birlad un curs de rugby tag pentru 21 de profesori din scoli si licee din judetul Vaslui

La sfirsitul cursului cursantii au primit diplome de instructor de rugby tag. "Activitatea de la Birlad a avut succesul scontat. Profesorii participanti au fost interesati de rugby tag si obiectivele propuse. Am organizat impreuna cu domnul Popa Ciprian un eveniment deosebit, la sfirsitul caruia 21 de profesori au devenit instructori de rugby tag", a declarat Viorel Ion. Stagiul s-a desfasurat in trei parti: prezentarea cursului rugby-tag, demonstratie practica in sala alaturi de sportivi si decernarea diplomelor si a materialelor celor care care au participat la curs. Denumit si rugby in 7, aceasta ramura spectaculoasa a sportului cu balonul oval va deveni sport olimpic odata cu editia Rio de Janeiro 2016. Mentionam ca presedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Emil Pirtoc, a sustinut saptamina trecuta la Galati, Focsani si Buzau un curs de regulament pentru jucatorii de rugby din aceste localitati. Atit jucatorii, cit si antrenorii au primit informatii legate de ultimele modificari ale regulamentului de rugby. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.