Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
16 feb 2011 636 vizualizări
Selectie pentru copiii nascuti in 1997

Federatia Romana de Fotbal prin Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea organizeaza vineri 18 februarie, de la orele 15.00, la stadionul "Milcovul" din Focsani selectie pentru copii nascuti in anul 1997 pentru formarea unei selectionate judetene. La actiune sint invitati copii legitimati la toate cluburile din judetul Vrancea, dar si elevi de la Asociatiile Sportive Scolare. De asemenea, pot participa la trial copii nascuti in 1997 care nu sint legitimati pina in prezent. (C. F.)


Victoria Gugesti - FC Balesti 2 "" 1 (0 "" 1), in joc amical


Remiza dupa un meci echilibrat intre doua echipe de liga a patra, fara prea multe ocazii de poarta. Fazele mai periculoase au avut loc la poarta oaspetilor, acestia din urma avind doar citeva suturi la poarta si mai multe cornere. Cei din Balesti au si inscris de altfel in urma unei astfel de faze. Pentru echipa gazda au marcat Silviu Sava "" lovitura de cap din interiorul careului mic si Adrian Busuioc - direct din lovitura libera de la circa 35 de metri lateral dreapta. De remarcat faptul ca desi a fost doar un meci amical, la acesta au asistat aproape 200 de spectatori. (C. F.)


Clubul AS FC Unirea face selectie


Scoala de Fotbal "Nicolae Petrea" organizeaza in zilele urmatoare o actiune de selectie pentru copiii nascuti in anul 2005 si care vor sa urmeze o cariera de fotbalist la clubul AS FC Unirea Focsani. De selecÃie se va ocupa antrenorul Misa Alexandru (telefon 0760901500), iar copiii vor avea programate cite doua antrenamente saptaminale. (C. FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.