Sport

Mihaela Micu, in primele patru jucatoare ale turneului de la Tg. Ocna

Ciprian Fânaru
9 feb 2011 852 vizualizări
La finalul saptaminii trecute localitatile Tg. Ocna si Dofteana au gazduit partidele de debut din cadrul turneului de tenis Cupa Tirgu Ocna - Dofteana , care a fost organizat de Clubul Sportiv Tema Sport Onesti si care face parte din circuitul Dacia - Romania - Vrancart - Trotusul .

La intreceri au luat startul peste 100 de sportivi, de la 30 de cluburi din tara si din Basarabia, care participa la sectiunile pentru copii, juniori si seniori, fete si baieti. La 10 ani baieti, Rares Toader si Teodor Puiu, ambii de la Tenis Club Focsani, au fost eliminati in primul tur de Edward Craciun (ICMRS Galati), respectiv Gabriel Ungureanu (SCM Bacau). La fete, aceeasi categorie de virsta, Anda Herescu (TC Focsani) a pierdut in fata favoritei numarul 1, Smaranda Corneanu (TC Oana Iasi). Nici in intrecerea fetelor de 14 ani sportivii nostri nu au avut mai mult succes, Andreea Dinita (CS Unirea Focsani) cedind in primul tur la Andreea Ciceu (TC BI Bucuresti). La 14 ani masculin, Robert Popa (TC Focsani) nu a facut fata adversarului sau, Tudor Diaconu (SCM Bacau), favorit numarul 2, pierzind cu 1 "" 6, 0 "" 6. Ieri dimineata, Mihaela Micu, cea mai prolifica tenismena din delegatia vrinceana, a jucat in careul de asi la 12 ani feminin, impotriva Marei Sechelariu (SCM Bacau). Pina sa ajunga in primii patru, unde se joaca sistem turneu "fiecare cu fiecare", sportiva antrenata de Razvan Bucuroiu a trecut de Renata Istratescu (Dunarea Galati) si a furnizat marea surpriza depasind in semifinale principala favorita, Ilinca Babata (Politehnica Bucuresti). Focsaneanca a pierdut in trei seturi, 4 "" 6, 6 "" 2, 3 "" 6 in fata ficei fostului primar al Bacaului, iar azi mai are de jucat celelalte doua meciuri. "Pregatim usor-usor iesirea din sala, care se va produce dupa jumatatea lunii martie. Mai avem de lucrat mult, acest Campionat National la 12 ani a relevat destule deficiente. Acum ne facem o evaluare a sezonului de iarna si planificam urmatoarele etape", ne-a spus antrenorul Razvan Bucuroiu. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.