Sport

Fiul lui Emilian Rentea, impresionat de competitia in memoriam

Ciprian Fânaru
26 ian 2011 1508 vizualizări
Dan Rentea promite sa fie prezent la editia urmatoare, care ar putea avea loc in luna aprilie

Dan Rentea, fiul regretatului antrenor de fotbal vrincean Emilian Rentea, a tinut sa multumeasca Scolii de Fotbal "Prosport Focsani" pentru organizarea primei editii a "Memorialului Emilian Rentea". "Lucrez de multi ani in Bucuresti si m-am bucurat enorm sa citesc in presa locala despre aceasta competitie organizata in memoria tatalui meu. Emotiile au fost mari si ma bucur din suflet ca la turneu au participat echipe de copii din diverse orase ale tarii. Vreau sa le multumesc cu sinceritate pe aceasta cale profesorilor de la Scoala de Fotbal Prosport pentru ca au facut posibila organizarea acestei competitii. Am inteles de la organizatori ca s-au oferit diplome de participare, dar si premii pentru copiii care s-au remarcat in mod deosebit. Sper din tot sufletul ca la urmatoarea editie sa pot veni si eu la Focsani pentru a urmari partidele", a marturisit Dan Rentea. "Multumesc organizatorilor pentru evenimentul desfasurat luna aceasta in memoria tatalui meu. Sint convins ca astfel de manifestari vor contribui in mod semnificativ la dezvoltarea fotbalului vrincean si la obtinerea performantelor sportive pe plan national. Doresc ca memorialul Emilian Rentea sa devina un eveniment de traditie in Focsani si unul dintre cele mai importante si asteptate campionate fotbalistice organizate in Focsani pentru copii si tineri. Astept cu nerabdare sa particip la urmatorul memorial, unde sper sa ii vedem in teren pe juniorii de la scoala de fotbal a lui Gica Hagi si vom revedea pe unii dintre cei mai cunoscuti fotbalisti focsaneni, multi dintre ei elevi ai tatalui meu", a spus Dan, el insusi fost jucator la LPS Focsani. Prosport Focsani si familia regretatului antrenor Emilian Rentea au cazut de acord ca editia a doua a Memorialului sa aiba loc in vacanta de Paste. "Am discutat cu cei de la Prosport si am stabilit ca editia a doua sa aiba loc la finele lunii aprilie. Am sa fac tot posibilul sa vin atunci la Focsani", a adaugat Dan Rentea. Si conducerea AJF Vrancea a anuntat recent ca intentioneaza sa organizeze o competitie in memoriam, rezervata micilor fotbalisti din judet. (Ciprian FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 24 minute, 13 secunde
DANE ESTE NEVOIE DE PREZENTA TA LA VIITORUL MEMORIAL ,DECI FA TOT POSIBILUL CA SA AJUNGI ,TREBUIE SA FII MEREU MANDRU DE TATAL TAU ,A FOST UN OM DEOSEBIT DE O MARE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.