Sport

Mihaela Taskiran vrea sa promoveze in A1, dar cu CSU Galati

Ciprian Fânaru
20 ian 2011 1226 vizualizări
Formatia de volei feminin de liga secunda CSM Focsani a ramas fara cea mai experimentata jucatoare din lot.

Mihaela Taskiran, cea care in prima parte a sezonului actual a indeplinit si functia antrenor principal al echipei, a ales sa se transfere la colega de serie CSU Galati. Incertitudinea financiara a mai slabit o echipa din Focsani, dupa ce si alte sectii cum ar fi fotbalul au pierdut jucatori esentiali. Trupa galateana a profitat de cea de-a doua perioada de transferari pentru anul competitional 2010/2011, 21 decembrie 2010 "" 18 ianuarie 2011 si s-a intarit. Formatia pregatita de Ileana Berdila reusise in prealabil cooptarea in lot a a jucatoarelor Adriana Dumitru si Andreea Niculcea. Pe banca celor de la CSM Focsani se va intoarce Marian Radulescu, cel care a condus echipa de pe banca in sezonul trecut, in care vrincencele au activat in prima divizie nationala, A1. Divizia A2 seria NE de volei feminin se va relua pe 5 februarie, cind focsanencele vor evolua in deplasare impotriva celor de la CSM Tirgoviste. Pe 19 februarie, la Focsani, Mihaela Taskiran se va intoarce la Focsani in postura de adversar. In acest moment, echipa focsaneana ocupa locul al doilea in seria NE, cu 7 puncte si este ca si calificata in faza secunda a competitiei. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.