Brand voice

Bioderm se extinde în Focșani: Investiții majore în combaterea cancerului de piele

Ziarul de Vrancea
9 mai 2024 2381 vizualizări
Medicul Lucian Russu.Foto:zf.ro
Medicul Lucian Russu.Foto:zf.ro

Compania Bioderm, condusă de medicul Lucian Russu, anunță o nouă etapă importantă în expansiunea sa, inaugurând un spital de dermatologie în Săftica, cu o investiție semnificativă de 500.000 euro. Această mișcare strategică face parte din planurile companiei de a se extinde și în alte orașe importante din țară, printre care se numără Focșani, Galați, Pitești, Târgoviște și Constanța.

Bioderm Hospital, dezvoltat pe fundațiile unei clinici dermatologice preexistente, este funcțional din luna martie a acestui an. Acesta reprezintă o adiție valoroasă în peisajul medical din România, oferind servicii la cele mai înalte standarde în tratarea afecțiunilor dermatologice, toate decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Cu o experiență de peste trei decenii în domeniul dermatologiei, doctorul Lucian Russu a subliniat importanța investiției în know-how-ul echipei și tehnologiile de ultimă generație, în beneficiul pacienților. În cuvintele sale, "Avem dreptul la sănătate!", reflectând angajamentul companiei de a oferi soluții medicale de calitate.

Noul spital este dotat cu echipamente de ultimă generație, inclusiv tehnologie pentru prevenția cancerului de piele și peste 20 de lasere cu multiple utilizări. Cu 32 de paturi, un ambulatoriu de medicină internă și recuperare, precum și un bloc operator modern, Bioderm Hospital poate acoperi o gamă largă de necesități medicale dermatologice.

Dr. Claudia Sprâncenatu, CEO al Bioderm, a subliniat importanța prevenirii cancerului de piele, misiune pe care compania și-a asumat-o de acum două decenii. Aceasta a evidențiat nevoia acută de servicii medicale dermatologice integrate, care să se concentreze pe prevenție, diagnostic și tratament.

Incidența cancerului de piele este în creștere în România, un fenomen atribuit expunerii repetate la soare fără protecție adecvată, schimbărilor climatice și practicii bronzării artificiale. Melanomul, cea mai agresivă formă de cancer de piele, poate fi mortal în stadii avansate, dar tratat în stadiile incipiente poate fi în proporție de 95% curabil.

Cu o incidență în creștere în ultimii 25 de ani, de la 1,2 la 4,5/100.000 de persoane diagnosticate cu melanom, România se confruntă cu o problemă semnificativă în domeniul sănătății publice. Extinderea companiei Bioderm în orașe precum Focșani vine să răspundă acestor provocări, aducând soluții avansate și accesibile pentru pacienți.

În concluzie, inaugurarea Bioderm Hospital în Săftica și planurile de extindere în alte orașe demonstrează angajamentul continuu al companiei pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din România și pentru furnizarea de servicii medicale de calitate în domeniul dermatologiei.

Citiți ariticolul publicat pe site-ul zf.ro pe acela;i subiect accesând titlul alăturat:Compania Bioderm, fondată de medicul Lucian Russu, a inaugurat un spital de dermatologie în Săftica, în urma unei investiţii de 500.000 euro, şi are în plan extinderea în Galaţi, Piteşti, Târgovişte, Focşani şi Constanţa 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.