Sport

Dubla legitimare a sportivilor, interzisa?

Ciprian Fânaru
13 ian 2011 746 vizualizări
începînd cu 2011, sportivii nu vor mai putea reprezenta în competitii decît un singur club. Cluburile sportive aflate în subordinea Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret au primit recent un ordin semnat de presedintele Doina Melinte prin care li s-a adus la cunostinta ca, începind cu acest an, un sportiv nu mai poate reprezenta în competitii decit un singur club .

Altfel spus, dubla legitimare e interzisa. Aceasta lege nu face decit sa complice si mai mult activitatea gruparilor din Focsani, in special a CS Unirea, care este club departamental. Exemple de sportivi cu dubla legitimare sint destule: atleta Alina Popescu (CS Unirea - CSM Bucuresti), tenismenul Teodor Apostu (CS Unirea - Dinamo Bucuresti) sau Alin Moldoveanu (Omega Tehnoton Iasi "" Dinamo) lupta pentru doua cluburi si pot in acest fel sa continue sportul la nivel de performanta. Conducerea agentiei spune insa ca lucrurile nu stau chiar asa. "Ordinul nu interzice dubla legitimare. Dorim sa evitam de acum incolo ca un antrenor sa raporteze de doua ori aceeasi performanta", a declarat Doina Melinte, presedintele ANST. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.