Sport

Vali Elisei a marcat cinci goluri la Memorialul Constantin Tita

Ciprian Fânaru
30 dec 2010 613 vizualizări
Chiar daca au cucerit medalia de bronz la Campionatul European, handbalistele de la Oltchim nu au avut o vacanta prea lunga, noua dintre ele reluind pregatirile si disputind chiar jocuri amicale

Jucatoarele Vilcei au fost aclamate minute in sir de spectatorii veniti sa asiste la partide. Sala Sporturilor "Traian" din Rimnicu Vilcea a gazduit ieri primele patru partide ale editiei a II-a a Memorialului "Constantin Tita", turneu amical la care iau parte CS Oltchim Rimnicu Vilcea, HCM Baia Mare, HC Otelul Galati si HCM Roman. In prima partida, formatia gazda a dispus cu scorul de 38 "" 26 de HCM Roman, in timp ce in cel de-al doilea meci, campioanele au invins cu 37 "" 31 pe HCM Baia Mare. Astfel, CS Oltchim este foarte aproape sa cistige acest turneu amical, avind nevoie de cel putin un egal cu HC Otelul Galati. In celelalte partide, HC Otelul a repurtat doua victorii, invingind cu scorul de 32 "" 27 pe HCM Baia Mare si cu 29 "" 25 pe HCM Roman. Azi au loc partidele HCM Roman "" HCM Baia Mare (ora 9.00) si CS Oltchim Rimnicu Vilcea "" HC Otelul Galati (ora 11.00). Valentina Elisei Ardean a inscris de cinci ori primele doua partide ale turneului si a aratat o pofta de joc deosebita. (C. FANARU)


Oltchim Rimnicu Valcea - HCM Roman 38 "" 26 (18 "" 11)

CS Oltchim: Vizitiu (8), Han (5), Stanca (5), Geiger (4), Curea (4), Luca (3), Ozel (2), Pidpalova (2), Manea (2), Bese (2), Elisei (1).

HCM Roman: Pop (10), Marin (7), Horobet (2), Dudescu (2), Busuioceanu (2), Strungaru (1), Iuganu (1), Gherman (1).


Oltchim Rimnicu Vilcea - HCM Baia Mare 37 "" 31 (20 "" 15)

CS Oltchim: Stanca (6), Curea (5), Elisei (4), Vizitiu (4), Manea (4), Luca (3), Geiger (3), Neagu (2), Szucs (2), Han (2), Fiera (1), Vinatoru (1).

HCM Baia Mare: Balint (9), Buceschi (4), Dobromir (4), Mihai (4), Pop (3), Rudics (2), Pirvut (2), Barbos (2), Ravasz (1)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 6 ore, 27 minute, 31 secunde
Puteam sa luam medaliile de aur dar nu am avut extreme.Implicit si evolutia lui Elisei a fost modesta.Catalogarea de acum 2-3 ani, ca fiind cea mai buna extrema din lume, nu a fost binevenita pentru citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.