Sport

Pustii de la 2002 incep aventura la turneul de la Vaslui

Ciprian Fânaru
4 dec 2010 678 vizualizări
Formatia CSM Focsani 2002, campioana judetului Vrancea la aceasta categorie de virsta, a facut azi deplasarea la Vaslui, pentru a participa la faza zonala a Memorialului Gheorghe Ene .

Micii fotbalisti vor intilni in primul meci gazdele de la Sporting Vaslui, iar a doua zi, pe 5 decembrie, vor da piept cu formatia similara de la FCM Bacau. In cealalta grupa se vor lupta pentru calificare echipele Ceahlaul Piatra Neamt, Atletic"â„¢s Iasi si LPS Botosani. Sperante de calificare la turneul final exista, dar trebuie luate in calcul si pierderile de jucatori. Fiul lui Iulian Calin, Raul, a plecat cu familia in Italia si joaca acum pentru "picii" de la AS Roma, iar Andrei Paizan a trecut la grupa 2002 a clubului Juventus Focsani, pregatita de tatal sau. Razvan Stefanescu, Alin Dascalu, Alex Dumitru, Alex Laudatu, Teodor Craciun, Mario Paval, Mihai Naltu, Bogdan Burlacu, Cezar Acomi, Andrei Milea, Andrei Valeserianu, Alexandru Manolache, Gabriel Cuciuc, Narcis Necula, Andrei Paltinus si Robert Zamfir sint copiii de 8 ani indrumati de Elvis Ilas care vor forta calificarea la turneul final ce va fi gazduit de Tg. Neamt. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 17 ore, 54 minute, 26 secunde
sunteti cei mai buni succes copii multa bafta sa veniti cu rezultate maroi va tinem pumnii
, acum 739405 zile, 17 ore, 54 minute, 26 secunde
haide CSM FOCSANI cupa este a voastra va asteptam cu ea successssssss
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.