Sport

Consiliul Local Focsani a pus gind rau sportului fara performante

Iulia Crețu
1 dec 2010 946 vizualizări
Aiilesii au cerut un audit la CSM Focsani in vederea elaborarii bugetului clubului pe 2011

Una calda, una rece pentru sportul focsanean. Ieri, la Consiliul Local Focsani, grupul de campioni mondiali la karate, format din Andreea Arginteanu, Nicoleta Petrea, Dragos Pantazica, Bogdan Alpreotesei, George Panciu si Andrei Sfetcu au defilat cu medaliile la git, spre mindria alesilor locali, dar si a antrenorului, sensei Daniel Fusaru. Pentru rasplatirea medaliilor stralucitoare si a performantelor lor, tinerii vor primi premii in valoare totala de 900 lei de la bugetul municipiului. Sportivii au participat la Campionatul Mondial si Cupa Mondiala de Karate SKDUN, in Franta. Decebal Bacinschi a precizat ca premierea campionilor se va face pe 17 decembrie, cind se va inaugura Oraselul Copiilor din Parcul Balcescu. "Copiilor li se vor inmina premii de Mos Craciun. Succes la invatatura", le-a transmis edilul campionilor. Si daca sportivii medaliati la karate i-au bucurat pe alesii locali, nu acelasi lucru se poate spune despre restul ramurilor de la CSM. Cenusareasa pare a fi echipa de fotbal, unde rezultatele nu-i incinta pe principalii finantatori, Primaria si CL Focsani. Viceprimarul Bogdan Matisan a anuntat ca la club se va face un audit, in vederea stabilirii bugetului de cheltuieli pe anul viitor. Totusi, printr-un amendament la rectificarea bugetara, CSM Focsani a primit suma de 400.000 lei, pentru a-si plati restantele din vara si pentru salarii. "CSM Focsani trece printr-o perioada dificila. S-a decis o verificare a executiei bugetare si propun alocarea a 400.000 lei, din care 380.000 lei pentru bunuri si servicii, restante din luna iunie pina in octombrie si 20.000 lei pentru salarii, prin diminuarea capitolului rambursari credite externe. As dori ca functionarii de la Audit din cadrul Primariei sa efectueze o verificare, sa vedem ce se intimpla la acest club sportiv, cum se cheltuiesc banii si ce rezultate avem. Iar dupa audit, membrii Comitetului Director sa faca o verificare pentru un buget corect pentru 2011", a precizat viceprimarul Matisan. Membru in Comitetul Director, liberala Doina Fodoreanu a dat de inteles ca ramurile fara performante vor primi finantari pe masura si a precizat ca unele si-ar putea incheia activitatea. "La CSM toti banii se duc intr-o caciula. Bugetul trebuie discutat, trebuie analizat pentru fiecare sectie in parte, sa vedem ce pastram si ce nu", a concluzionat Fodoreanu, care a completat ca aceasta analiza ar putea fi gata pina la sedinta de CL din decembrie. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.