Sport

Remiza de orgoliu pentru echipa de handbal

Ciprian Fânaru
15 nov 2010 508 vizualizări
Universitatea Galati - CSM Focsani 21 - 21 (11 - 9), simbata, in etapa a IX-a a Diviziei A de handbal masculin

Echipa de seniori CSM Focsani a remizat simbata in deplasare, pe terenul ocupantei locului secund in clasament. Partida disputata in sala de handbal a complexului Siderurgistul a contribuit la spectacolul oferit de cuplajul in care s-a mai jucat HC Otelul "" Stiinta Baia Mare, in liga nationala feminina. Focsanenii au pus o piedica gazdelor, aflate in urmarirea liderului din Vaslui, punctul scos la Galati urcind formatia pregatita de Lucian Tucan o pozitie in clasament, pina pe cinci. Galatenii au condus la pauza la doua goluri, au reusit sa se distanteze chiar la 15 "" 10 in actul secund, dar vrincenii au recuperat fantastic pe final si au avut 21 "" 20, dar au fost egalati in ultimul minut. Deznodamintul final al partidei a fost in concordanta cu predictia antrenorului focsanean, care spusese inainte de meci ca un egal, asemenea celui de la Iasi, e la indemina jucatorilor sai. "Finalul ne-a apartinut, am intors totul in 10 minute, in minutul 57 scorul era 20 -19 in favoarea noastra. Am fost si in inferioritate numerica intr-un final de infarct. Rezultatul este echitabil, baietii s-a daruit foarte mult, ca de obicei in meciurile cu Galatiul, mobilizarea a fost exemplara. Portarii s-au autodepasit in aceasta partida, salvindu-si echipele in dese rinduri. Extremele noastre au dat cele mai multe goluri, au si ratat, una peste alta deznodamint echitabil al unui meci de ambitie facut de noi", ne-a declarat antrenorul Lucian Tucan. Iulian Neata, revenit dupa o accidentare, a facut un meci bun chiar de ziua sa si a inscris de doua ori. Pentru CSM Focsani au evoluat portarii Rusu si Closca si jucatorii de cimp Negrea (2), Popa (5), Stan (2), Neata (2), Maftei (5), Necoara, Costache (5), Stancu, Voicu, Secara si Manole. Runda urmatoare, handbalistii vor infrunta pe teren propriu pe Poli Iasi, formatie cu care au remizat in tur, 27 "" 27. (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei:


HC Vaslui "" Stiinta MD II Bacau 27 "" 25

Poli Iasi "" LPS Piatra Neamt 31 "" 19

Univ. Galati "" CSM Focsani 21 "" 21


Clasamentul seriei:


1 . HC Vaslui 8 6 0 2 228-224 12p

2 . Univ. Galati 8 4 1 3 209-174 9p

3 . Poli Iasi 8 4 1 3 202-199 9p

4 . U Bucovina II SV 7 4 0 3 216-208 8p

5 . CSM Focsani 7 2 2 3 160-161 6p

6 . LPS Piatra Neamt 8 3 0 5 184-217 6p

7 . Stiinta MD II Bacau 8 2 0 6 138-154 0*

*echipa penalizata cu 4 puncte "" nerespectare cerinte virsta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.