Sport

Narcis Raducan si-a botezat cel de-al treilea fiu - VEZI VIDEO

Ciprian Fânaru
29 oct 2010 3369 vizualizări
Mezinul Filip a fost crestinat la Slobozia Ciorasti, in prezenta unei audiente restrinse


Fiul lui Narcis si al Oanei Raducan, Filip, a fost crestinat ieri dupa amiaza la biserica "Adormirea Maicii Domnului" din comuna Slobozia Ciorasti. Cel care a oficiat taina sfintului botez a fost preotul Stefan Argatu, cunoscut ca un om al lui Dumnezeu, cu mare har si daruire. Fata bisericeasca este tatal primaritei PSD din comuna, Elena Girneata. Totul s-a derulat intr-un cadru restrins, fara mare fast, prezenti fiind doar citiva apropiati si rude. Emotiile si bucuria s-au putut citi pe chipul oficialului Stelei, care si-a vazut mezinul familiei intrat in lumea crestina. Filip a dat dovada de rabdare si calm, nu s-a agitat, scincetele venind doar cind a fost scufundat de trei ori in apa sfintita. Nasii, Ovidiu si Monica Bajenaru, au fost pe tot parcursul ceremoniei grijulii si atenti la cel caruia i-au devenit parinti spirituali. Monica este sora arbitrului Marius Martis, care a lipsit motivat de la botezul din familia Raducan. De altfel, din pricina programului incarcat, nici o persoana din conducerea clubului Steaua nu a luat parte la eveniment. Foarte bucurosi au fost si fratii micutului Filip, David, in virsta de 10 ani si Iustin, de cinci ani. Cei trei baieti din familia Raducan au venit pe lume la intervale de cinci ani. Tatal Narcis a recunoscut ca emotiile nu i-au dat pace, acestea fiind mai intense decit cele provocate de un meci de fotbal. "Am avut emotii, cum sa nu am. Aceasta este marea victorie, nu victoria de aseara de la penalty-uri (Steaua a invins miercuri Sportul in Cupa Romaniei dupa loviturile de departajare "" n.r.)", a spus Narcis Raducan. Fostul mijlocas al Stelei si Rapidului a precizat ca pentru urmasii sai isi doreste cel mai mult sanatate, cit despre traseul profesional acestia sint liberi sa faca ceea ce le place. "Ii voi sprijini pe orice drum pe care il vor alege, ca va fi sa devina fotbalisti, sa practice alt sport de performanta sau aleg alta meserie. Cel mai important este ca ei sa fie ei sanatosi si sa creasca in spiritul credintei noastre ortodoxe. Imi doresc sa fie in domeniul lor campioni", ne-a spus fericitul tatic, care este apreciat de finantatorul Gigi Becali pentru credinta si seriozitatea sa. Narcis Raducan, 36 de ani, a inceput fotbalul la Focsani, a atins apogeul carierei la Steaua, cu care a jucat de trei ori consecutiv in Liga Campionilor in anii "â„¢90. In prezent, focsaneanul ocupa functia de director sportiv al echipei Steaua. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.