Sport

Seminar tehnic de taekwondo la Focsani

Ciprian Fânaru
8 oct 2010 962 vizualizări
Invitat special este maestrul international Yannis Govas - 8 Dan Taekwondo WTF u participantii vor primi la final din partea acestuia si a presedintelui FR Taekwondo, Constantin Apostol, certificate ETU

Focsaniul este incepind de azi gazda unui eveniment important din calendarul artelor martiale, promovat si de Federatia Romana de Taekwondo WTF. In Vrancea va veni pentru un stagiu tehnic de taekwondo un invitat special. Este vorba de maestrul international Yannis Govas - 8 Dan Taekwondo WTF, antrenorul lotului national de Poomse al Greciei. Locul desfasurarii antrenamentelor va fi sala de sport a Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu". Azi, miine si poimiine vor fi trei zile pline pentru participantii la stagiu, care au programate antrenamente de kyorugi, centrul intregului proces de pregatire in aceasta disciplina. La Focsani vor veni si reprezentantii unui club din Bulgaria, numarul total de sportivi care si-au anuntat participarea la seminarul tehnic de pregatire fiind de aproximativ 70. Printre acestia, si luptatorii a doua cluburi focsanene, Addras Taekwondo si Nidan, membre ale Asociatiei Judetene de Taekwondo WTF, infiintata in acest an. Cel din urma este club de kickboxing, sport inrudit cu taekwondo-ul. "Stagiul face parte din pregatirea pentru competitiile urmatoare, Sofia Open, Cupa Romaniei de la Brasov si Cupa Muresului. Vom beneficia de prezenta maestrului Yannis Govas din Grecia, tara care este la ani lumina inaintea noastra in ce priveste aceasta disciplina si care a dat un campion olimpic. La finalul stagiului, participantii vor primi din partea maestrilor Yannnis Govas si Constantin Apostol (n.r. - presedintele FR de Taekwondo WTF) certificate ETU (Federatia Europeana de Taekwondo) recunoscute international", ne-a spus Adrian Dochioiu, presedintele Clubului Sportiv Addras Focsani. Sportivii clubului focsanean au sansa ca in fiecare an sa faca schimburi de experienta si sa acumuleze noi cunostinte importante. Anul trecut, la Focsani a venit pentru un stagiu maestrul Hong Ki Sang, antrenorul lotului Kazahstanului si campion al Coreei de Sud. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 4 ore, 23 minute, 2 secunde
Felicitari Adi pentru tot ce ai reusit!!! Multa bafta in continuare si numai de medalii autite sa ai parte!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.