Sport

Vrinceanul Narcis Raducan intareste Steaua

Ciprian Fânaru
5 oct 2010 1416 vizualizări
Noul director sportiv va avea aceleasi atributii ca la Urziceni u un factor care a cintarit mult in alegerea sa de catre Gigi Becali a fost religiozitatea focsaneanului u daca acest om vorbeste cu Dumnezeu, trebuie sa vina la Steaua", a spus Gigi Becali, dupa ce s-a intilnit cu familia focsaneanului la biserica Narcis Raducan a fost prezentat oficial ieri în functia de director sportiv al Stelei.

Fostul oficial al Unirii Urziceni a tinut sa ii multumeasca lui Mihai Stoica, de la care a avut de invatat multe lucruri, si s-a declarat increzator ca va face performanta la gruparea din Ghencea. "îi multumesc lui MM, am invatat meserie de la el. A contat ca erau si jucatorii cu care am lucrat la Urziceni. Acum nu se va mai vorbi de grupul de la Urziceni. Am incredere ca lotul asta poate face performanta, dar sa nu ne hazardam cu declaratii despre titlu, e abia octombrie. Sint credincios, dar nu cred ca doar asta l-a facut pe Becali sa ma aleaga", a spus Narcis Raducan la prezentarea oficiala. Noul director sportiv al Stelei a primit un tricou cu numărul 24. "24 sa fie titlul cistigat anul acesta", a spus Narcis, iar Valeriu Argaseala a completat: "24, pentru ca la Steaua se munceste 24 din 24". Fostul director sportiv al Unirii Urziceni s-a inteles duminica seara cu Steaua si stia ca va fi noul director sportiv al ros-albastrilor. Raducan a fost la meciul cu Sportul Studentesc si in pauza a vorbit cu Gigi Becali. Cei doi au batut palma, iar de azi, fostul jucator va incepe treaba ca director sportiv al Stelei. "Am batut palma, a fost dorinta lui Gigi Becali sa vin. Ma voi ocupa de tot ce inseamna legatura intre echipa, jucatori si conducere. Sper sa am succes cu Steaua si sa cistigam tot ce se poate", a comentat el.


"Steaua nu poate fi refuzata"


Narcis Raducan, 36 de ani, a jucat la Steaua in sezoanele 1995 -1996 si 1997 -1998. "Pentru cineva care a jucat la clubul Steaua este o onoare sa revina aici. Am avut norocul sa fac parte din generatia care a facut performanta in Ghencea, cistigind trei titluri consecutive si participind de trei ori consecutiv in grupele Ligii Campionilor", a spus Raducan pentru stelisti.ro. Apoi a continuat: "în ultimii doi ani, am acumulat experienta la Urziceni, alaturi de un om care a facut performante remarcabile oriunde a mers, MM Stoica. Primele discutii le-am avut acum o luna, iar alaltaieri s-au finalizat. Sint la dispozitia clubului si voi face tot ce imi sta in putinta ca lucrurile sa mearga asa cum vor toti suporterii", a adaugat el. "Steaua nu poate fi refuzata, iar Narcis Raducan nu a fost greu de convins. Narcis este un caracter urias si un profesionist desavirsit, iar cind pasiunea si dragostea se unesc, iese un lucru minunat", a spus Gigi Becali. Finantatorul Stelei sustine ca l-a ales pe Raducan din motive religioase. "Omul acesta vine duminica de duminica la biserica impreuna cu sotia sa. Daca acest om vorbeste cu Dumnezeu, trebuie sa vina la Steaua", a explicat Becali. Narcis Raducan apreciaza ca l-a impresionat pe finantatorul Gigi Becali si prin faptul ca este un tip religios, dar considera ca nu acesta a fost argumentul principal. "Conteaza si stilul meu de viata. Ar fi mai bine daca am fi mai multi la biserica, duminica", a comentat Raducan.


Vine des acasa


Fostul jucator al Stelei pastreaza legatura cu orasul natal, unde are si o locuinta. "Vin la Focsani destul de des, toata lumea isi face timp sa treaca pe acasa. Vin cu mare placere, n-am cum sa uit locul unde am crescut", a declarat pentru Ziarul de Vrancea Narcis Raducan, noul oficial al Stelei. "Il cunosc de mult pe Narcis, a copilarit in blocul vecin cu cel in care locuiesc. Si el ma cunoaste, imi spunea mereu ce mai faci nea Nicu? Tatal lui avea garajul lipit de al meu. Din pacate, parintii lui s-au prapadit de tineri. Este un baiat bun, serios, ma bucur ca a ajuns la Steaua", spune focsaneanul Neculai Micu. Fostul mijlocas a vindut apartamentul in care a crescut si detine acum unul pe Bulevardul Independentei. El mai are o sora, maritata la Bucuresti. Narcis, nascut pe 23 septembrie 1974 la Focsani, a evoluat in cariera de jucator la cluburile FCM Bacau, Steaua Bucuresti, FC National, Rapid, Ceahlaul Piatra Neamt, dar si in Cipru, la gruparea AEL Limassol. A ocupat, pina in luna august a acestui an, functia de director sportiv la vicecampioana Romaniei, Unirea Urziceni. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.