Sport

27 de baze sportive in modernizare

Ciprian Fânaru
30 sep 2010 516 vizualizări
In tot judetul exista 27 de baze sportive in curs de construire, refacere sau modernizare prin Programul national de dezvoltare a insfrastructurii unor baze sportive din mediul rural .

Faptul ca administratiile locale din judet au vrut sa acceseze astfel de proiecte pe timp de criza a fost remarcat si laudat de prefectul judetului in cea mai recenta sedinta de Colegiu Prefectural. "Primarii au inteles beneficiile practicarii in conditii bune a sportului si educatiei fizice. Este nevoie de imbunatatirea bazei sportive, daca aceasta nu este adecvata nu poti face performanta, chiar daca se vede «mina» antrenorului. Mai sint destule lucruri de facut in domeniul sportului si tineretului", e de parere prefectul Ion Oprea, care a tinut sa ii felicite pe Daniel Gongu si Adrian Baciu pentru activitatea depusa. Problemele cu infrastructura si cu finantarea sint insa destule si accentuate de criza. "In perioada 1 ianuarie "" 31 august am intimpinat dificultati de natura organizationala, provocate de disparitia Ministerului Tineretului si Sportului si a comasarii Directiilor de Sport si Tineret. Unii dintre partenerii nostri au renuntat la contributii", a precizat Costica Ciuta, juristul de la DJTS Vrancea. Cu toate acestea, bilantul din primele opt luni ale anului face cinste sportivilor si antrenorilor din judet. 18 medalii de aur, 19 de argint si 29 de bronz au cucerit performerii vrinceni la Campionatele Nationale, la diverse discipline, in acest interval, competitiile internationale si balcanice aducind doua medalii de argint. Partea de tineret a institutiei reunite a avut in derulare 12 proiecte proprii, printre care "Voluntariatul lasa urme" sau primele editii ale "Festivalului Tineretii" si Turului Ciclist al Vrancei. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.