Sport

Mihaela Micu s-a oprit in sferturi la Cupa Vrancart

Ciprian Fânaru
29 sep 2010 838 vizualizări
Focsaneanca a pierdut in trei seturi in fata Teodorei Munteanu, pe care o invinsese in finala Cupei DJS SCM u Cristian Cosma a fost oprit tot in sferturi de finala, dar la Turneul Campionilor din Capitala

Duminica dupa amiaza, luni si ieri au continuat meciurile din cadrul celei de-a 30-a editii a "Cupei Stejarul "" Stefan cel Mare si Sfint "" Primaria Onesti "" Vrancart Adjud", turneu de categoria a III-a organizat de Clubul Sportiv Tema Sport Onesti. Ca numar, au fost mai putine partide comparativ cu primele doua zile, din cauza ploilor cazute duminica, insa la unele categorii de virsta s-a ajuns chiar pina in faza finalelor, in timp ce la altele s-au jucat partide din sferturi sau optimi de finala. Din pacate, singura tenismena focsaneana prezenta in fazele superioare ale acestui turneu a parasit competitia in sferturi. Mihaela Micu, sportiva legitimata la CS Unirea Focsani, a cedat meciul din sferturile de finala jucat impotriva Teodorei Munteanu de la SCM Bacau. Adversara din Bacau s-a impus destul de greu, avind nevoie de trei seturi pentru a trece de focsaneanca. Scorul a fost de 2 "" 6, 6 "" 3, 1 "" 6, dar nici Munteanu nu a reusit sa ajunga in finala. Bacauanca si-a luat insa revansa pentru infringerea din finala Cupei DJS "" SCM, gazduita recent de orasul lui Bacovia si cistigata de sportiva antrenata de Razvan Bucuroiu. Mihaela Micu se afla inaintea acestei intreceri pe locul 123 la categoria 12 ani si pe 40 la 10 ani, obiectivul pentru perioada urmatoare fiind o evolutie buna care sa o propulseze in primele 50 in clasamentul de la 12 ani feminin. Focsanenii Andrei Holban si Nicholas Adiaconitei cedasera zilele trecute in primul tur al turneului de la Onesti. Tot de "bariera" sferturilor de finala ale unui turneu rezervat juniorilor s-a lovit si un alt tenismen focsanean. Cristian Cosma de la Tenis Club Focsani a ajuns pina in faza amintita la Turneul Campionilor derulat la Bucuresti, unde a fost invins in doua seturi de Florian Aldica "" TC Fibec Cimpina, cu 6 "" 3, 6 "" 3. In primul tur, micul tenismen trecuse cu 6 "" 0, 6 "" 1 de Stefan Andreescu de la Tenis Club Enache. Cosma, care ocupa pozitia a 16-a la categoria sa de virsta in clasamentul intocmit de Federatia Romana de Tenis, este unul dintre juniorii care promite performante viitoare importante.


Madalina Lupu joaca in turul doi la "nationalele" de seniori


Centrul National de tenis din Bucuresti gazduieste in aceasta saptamina Campionatele Nationale Individuale de Seniori. Reprezentanta Vrancei la aceasta competitie, Madalina Lupu, a obtinut luni calificarea in turul al doilea, dupa victoria izbutita in runda inaugurala in fata Stefanei Andrei de la TC 2000 Bucuresti. Focsaneanca legitimata la ICMRS Galati va lupta pentru un loc in sferturile de finala ale turneului cu favorita numarul 5, Laura Andrei. La aceasta intrecere participa si Sabina Lupu, colega Madalinei de la clubul galatean si cea care s-a impus la Focsani Open 2010. Valoarea totala a premiilor este de 29.000 de lei si consta in vouchere la InterSport. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.