Sport

Trei puncte ca sa urce in clasament

Ciprian Fânaru
24 sep 2010 587 vizualizări
FC Panciu - Ceahlaul II Piatra Neamt, azi, de la ora 17.00, intr-un meci contind pentru etapa a 5-a a ligii a treia

Formatia de liga a treia FC Panciu are azi sansa de a mai repara startul slab de sezon si de a mai sterge din impresia lasata pina acum. Surprinzator chiar si pentru adversari, pancenii nu au reusit decit o victorie in primele patru etape ale campionatului, singurele trei puncte venind dupa corectia din runda inaugurala, 5 "" 1, aplicata celor de la CSM Pascani. Pentru elevii lui Sorin Haraga au urmat esecuri pe linie, care au dus gruparea "dintre vii" pe locul 10 in ierarhia seriei, cu golevaraj negativ. O victorie in meciul de azi contra nemtenilor ar aduce partial linistea la Panciu, mai ales ca increderea in fortele proprii este la cote de avarie dupa surprinzatorul pas gresit facut etapa precedenta, 1 "" 3 in deplasarea de la Aerostar. Meciurile dintre panceni si echipa secunda a Ceahlaului au fost mai mereu echilibrate, returul campionatului trecut consemnind un 1 "" 0 la Piatra Neamt care indeparta atunci gruparea vrinceana de primul loc. Pe "Orasenesc" s-a impus in tur formatia vrinceana, cu 3 "" 1, succes conturat mult mai greu decit o arata scorul. Ceahlaul II a strins pina acum tot trei puncte, care au venit etapa trecuta dupa victoria de acasa contra FCM Onesti, dar alb-rosii trebuie sa invinga daca vor sa ii depaseasca in clasament pe adversarii de azi. In rindurile pietrenilor s-ar putea regasi si jucatori de la prima echipa, care a fost eliminata din Cupa de Dinamo dupa un meci cu arbitraj favorizant pentru "ciinii rosii". Meciul va fi condus de la centru de Andrei Rotaru din Braila, asistat la cele doua tuse de Bogdan Terente si Alexandra Apostu, ambii din Bacau. Observatorii acestei partide sint Vasile Paduraru din Suceava si Ion Anghel din Bucuresti. FC Panciu ar putea incepe meciul cu urmatorul 11: Lazar "" Stoian, Bozean, R. Stan, Cl. Mihai "" Balaban, Bira, Dutu, Galateanu "" I. Radu, Dobrescu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.