Sport

Fostele glorii sint asteptate la jubileul rugbistic

Ciprian Fânaru
28 aug 2010 579 vizualizări
Stadionul Tineretului va fi in aceasta dimineata scena unui eveniment deosebit al lumii sportului cu balonul oval

Citiva fosti componenti ai echipelor Milcovul si Hidrotehnica Focsani au luat initiativa celebrariii a 30 de ani de cind se face rugby de performanta in orasul pe pe Milcov. Cei prezenti nu vor avea parte doar de festivitati si amintiri din perioada de aur a rugbyului vrincean, ci si de actiune. Fostele glorii focsanene vor juca un meci impotriva unei selectionate alcatuite din cei mai buni rugbisti din tara, iar balul va fi deschis de un turneu de rugby in 7 la care vor participa echipele de juniori LPS Focsani, CSS Birlad, CSS Tecuci si LPS Galati. Sint invitati toti cei care au facut istorie in tricoul Milcovului, dar si oficialitati locale. Jubileul trebuia sa aiba loc initial pe 21 august, atunci cind s-au implinit trei decenii de rugby la Focsani, dar a fost aminat din motive organizatorice. In alta ordine de idei, micii rugbisti de la formatia Under 14 a LPS Focsani se pregatesc pentru o competitie importanta. Ei vor debuta 3 septembrie la Turneul Metropolitan de Mini Rugby, intrecere care fi gazduita de stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. Cea de-a patra editie a turneului va duna la start peste 500 de copii din toata tara, formatiile participante urmind sa se infrunte la trei categorii de virsta, U10, U12 si U14. LPS Focsani se va lupta la U14 cu echipele RC Pantelimon, RC Buzau, RC Prisecani, CSS Triumf, RC Dorohoi, RC Cimpia Turzii, RC Cugir, Litoral Mangalia, AJR Constanta, CS Buftea, CFR Pascani (baieti), RC Flamingo, CSS Tecuci, CFR Pascani (fete), RC Brasov. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.