Sport

Gimnastele sint oficial in vacanta

Ciprian Fânaru
18 aug 2010 546 vizualizări
Sportivele s-au intors recent din cantonamentul de la mare si vor avea in sfirsit ocazia sa se odihneasca dupa o prima parte de sezon epuizanta

Micutele sportive s-au intors zilele trecute din cantonamentul pe care l-au efectuat pe litoral. Si au intrat intr-o binemeritata vacanta, dupa un an incarcat, cu o concentrare mare de competitii intr-un timp relativ scurt. Programul zilnic de la Constanta a presupus obligatoriu trezit de dimineata, alergari speciale, masa, somn de dupa-amiaza, plaja si apoi din nou pregatire specifica. "In aceasta perioada fetele vor avea parte in sfirsit de o perioada de relaxare, dupa ce au participat la competitii programate aproape una dupa alta. Unele dintre sportive vor face antrenamente la sala si in aceasta perioada. Exista posibilitatea de a participa si la Campionatele Nationale de maestre, care va avea loc peste aproximativ o luna de zile. Avem nevoie de doua senioare in echipa pentru acest lucru, iar fetele noastre sint prea mici de virsta. Sa vedem ce vor decide cei de la Federatia Romana de Gimnastica (FRG)", ne-a spus profesoara Adriana Lescovar, directoarea Clubului Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani. Diana Damian, Denisa Nastase, Aida Orheanu, Oana Spinu (antrenate de Nicoleta Raducan si Florin Rosioru) si colega lor de la CSSG Focsani Dora Vulcan (antrenata de Doina Vulcan) se afla acum la Centrul National Olimpic de Pregatire a Juniorilor (CNOPJ) de la Onesti. Cele cinci micute campioane nu sint singurele chemate la lotul national. Maria Rauta (antrenori Carmen Smeu si Adriana Lescovar) si Andreea Rotaru (antrenori Dana Marinescu si Cezar Stoica) au fost chemate la lotul national de junioare de la Deva in urma mai bine de opt luni. Toate cele sapte gimnaste din Vrancea selectionate de FRG vor concura pentru clubul focsanean la Campionatele Nationale programate pentru luna noiembrie a acestui an. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.