Sport

Karateka focsaneni se antreneaza la Poiana Pinului

Ciprian Fânaru
12 aug 2010 1299 vizualizări
Sportivii sectiilor de karate ale cluburilor de profil din Focsani se afla de saptamina trecuta la Poiana Pinului

Stagiul din statiunea buzoiana dureaza pina pe 20 august, avind incluse in meniu doua sedinte de pregatire in fiecare zi. Cei noua karateka de la CS Unirea Focsani antrenati de sensei Aurel Giurgea care au facut deplasarea in tabara buzoiana sint Andrei Belibou, Mihai Balalau, Robert Giurgea, Alexandru Palma, Cosmin Chirita, Mihai Broina, Diana Prescura si Alexandra Rogojinaru. Tot la Poiana Pinului se antreneaza in aceste zile si karateka de la CSM 2007 Focsani si de la CS Satori Focsani. Acestia au efectuat un cantonament comun si la finalul lunii iunie, pe litoral, in statiunea Jupiter. Practicantii acestui tip de arte martiale au in vizor competitiile majore din toamna, din Franta, de unde vor sa revina cu rezultate bune. "Trebuie sa ne mentinem in forma si sa ne pregatim intens pentru Cupa si Campionatul Mondial de karate care se va defasura in perioada 10 "" 11 octombrie", ne-a spus sensei Daniel Fusaru, antrenorul karateka de la CSM si CS Satori Focsani. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.