Sport

FC Panciu invata sa zboare la Bacau

Ciprian Fânaru
4 aug 2010 528 vizualizări
Aerostar Bacau - FC Panciu, azi de la ora 11.00, intr-o partida de verificare

Echipa de Liga a treia FC Panciu disputa azi un nou meci amical in deplasare. Lotul gruparii "dintre vii" face azi deplasarea la Bacau, acolo unde pe terenul unitatii militare va intilni intr-o partida amicala colega de serie Aerostar Bacau. Bilantul meciurilor jucate pina acum de panceni arata destul de bine. La primul joc din aceasta vara, "ros - albii" au invins pe CSM Focsani cu scorul de 3 -1, fiind apoi depasiti pe propriul teren de Poli Galati cu 4 "" 3, dupa o intilnire lasata cu altercatii si incheiata dupa 70 de minute de joc. FC Panciu a trecut cu bine si de cel mai tare meci de pregatire disputat in aceasta perioada precompetitionala, scotind o remiza alba pe terenul divizionarei secunde Dunarea Galati. Tot pe stadionul "Dunarea", elevii pregatiti de Sorin Haraga si Danut Bolocan au iesit victoriosi din prima confruntare oficiala a sezonului. Pancenii s-au calificat in turul al III-lea al Cupei Romaniei dupa un 1 "" 0 contra echipei a doua a "dunarenilor". Adversara de azi, una dintre multele reprezentante ale Bacaului in cel de-al treilea esalon, a fost si este una dintre echipele "tepoase", incomode, care au luat puncte chiar pe terenul lui FC Panciu in meciurile oficiale. Confruntarea de azi este si o avanpremiera la meciul din campionat dintre cele doua formatii, programat pentru etapa a IV-a. Aerostar a avut parte de un sezon dificil, fiind prima de deasupra liniei de retrogradare. FC Panciu s-ar putea baza pe: Lazar "" Stanciu, R. Stan, Bozian, Cl. Mihai "" M. Ionica, Cioran, Dutu, R. Marin "" Sascau, Dobrescu. La sfirsitul acestei saptamini, simbata, este programata revansa, pe stadionul "Orasenesc" din Panciu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.