Sport

Panciu a batut Focsaniul in repriza a doua

Dan Chiriac
22 iul 2010 841 vizualizări
CSM Focsani - FC Panciu 1 - 3 (1-1), intr-o partida amicala jucata aseara pe stadionul Milcovul FC Panciu a cistigat aseara meciul amical disputat in compania colegei de serie, CSM Focsani. Jocul a reprezentat o utila pregatire pentru ambele formatii, care au oferit un joc placut celor prezenti in tribune.

Focsanenii au inceput mai bine partida si au dominat prima jumatate de ora. Botezatu a trimis in plasa laterala, in minutul 5, iar Milea a marcat din offsaid in minutul 8. Pancenii au replicat prin Dutu - 15 si Cioran - 19, dar primul gol al meciului a fost reusit de Milea. Acesta a reusit un sut in diagonala, aproape perfect, care a lovit bara si apoi a intrat in plasa. Un gol care a semanat foarte mult cu reusita lui Suarez, de la campionatul mondial, din partida Uruguay- Koreea de Sud. FC Panciu a echilibrat usor jocul si a trecut la conducere. Mai intii, Sascau a ratat pe putin egalarea, in minutul 40, pentru ca aceasta sa vina in minutul 42. Dutu a profitat de o neintelegere a fundasilor focsaneni si a punctat cu un sut de la marginea careului. Inceputul reprizei a doua a adus si reusita lui Bira. Dupa ce anul trecut a jucat la CSM Focsani, acum, mijlocasul a marcat cu capul de la 12 metri in poarta fostei sale echipe. Focsanenii au incercat sa egaleze, dar Milea a ratat in doua rinduri din situatii favorabile. Golul trei al pancenilor a fost reusit de Cioran, in minutul 83. Acesta a punctat cu un sut de la 12 metri, in coltul lung. CSM Focsani a jucat cu: Bors - Nistoroiu, Craciun, Toader, Grama - Dumitriu, Bucataru, Sontu, Mindrescu - Milea, Botezatu. Au mai jucat: Ivanciu, Toma, Lida, Suvac, Ciornei, Tirca, Dima, Eugen Stefan. FC Panciu a evoluat cu: Gordin - Stanciu, Stan, Bozian, Mihai - Ionica, Bira, Cioran, Dutu - Iordache, Sascau. Au mai intrat Gordin, Lazar, Strungariu, Hotnog, Ungureanu, Marin, Galateanu si Vames. Daca la CSM Focsani nu au fost surprize, la FC Panciu echipa s-a schimbat foarte mult. Covaci, Bica si Constantinescu sint pe picior de plecare. In locul lor au venit Sascau si Vames - Pambac Bacau, Bozian - Poli Galati, Iordache - Dunarea Galati, Strungariu - LPS Iasi, Marin - Mondosport Bacau, dar si doi jucatori vrinceni, Hotnog si Galateanu. Cele doua formatii si-au programat si alte partide de verificare. CSM Focsani va juca cu Gloria Buzau - 4 august si Dunarea Galati - 7 august, in timp ce FC Panciu va intilni simbata pe Politehnica Galati. Saptamina viitoare, pancenii vor disputa un alt amical cu Aerostar, iar dupa meciul din Cupa Romaniei, de pe 31 iulie, acestia vor juca si cu Dunarea Galati. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.