Sport

Viitorul Homocea - Amicii Gugesti este finala Cupei

Ciprian Fânaru
5 iul 2010 737 vizualizări
Terenul formatiei de liga a patra Flacara Urechesti a fost ieri dimineata scena partidei contind pentru semifinalele fazei judetene a Cupei Romaniei. Invingatoare din acest duel a iesit echipa Amicii Gugesti, care s-a impus in cele din urma cu scorul de 3 - 1, la pauza 1 - 0, in fata celor de la Vointa Slobozia Ciorasti.

Confruntarea a fost interesanta din mai multe perspective. Mai multi jucatori din formula Amicilor sint originari din comuna Urechesti, astfel ca au beneficiat de cunoasterea terenului. Adversari in penultimul act le-au fost fotbalistii gruparii din Slobozia Ciorasti, care pina in aceasta vara au imbracat tricoul Flacarei Urechesti. In orice caz, invingatoarea din ultimul act al fazei judetene din competitia eliminatorie va obtine dreptul de a disputa meciul contind pentru primul tur national al intrecerii. Potrivit regulamentelor in vigoare si respectate la editiile anterioare, echipa din Vrancea clasata cel mai bine in Liga a treia va iesi in cale invingatoarei de la judet. Aceasta este FC Panciu, care a incheiat sezonul trecut pe pozitia a doua in seria I. Pina atunci, Viitorul Homocea si revelatia Amicii Gugesti se vor intilni in finala fazei judetne a Cupei Romaniei. Partida este programata sa se desfasoare duminica, 11 iulie, urmind sa fie gazduita cel mai probabil de stadionul "Milcovul I" din Sud. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.