Sport

Cinci candidati pentru functia de presedinte al AJF Vrancea

Dan Chiriac
28 iun 2010 795 vizualizări
Dan Dumitru, Viorel Paizan, Stan Gheorghiu, Iulian Basturea si Stefan Brasoveanu vor astepta ultima zi de inscriere pentru a-si depune dosarele u acestea urmeaza a fi validate de o comisie special infiintata u alegerile au loc pe 15 iulie

Apropierea datei alegerilor la AJF Vrancea agita apele in lumea fotbalului din judet. Cel putin opt persoane vor intra in cursa pentru postul de presedinte si cele trei functii de vicepresedinte. Conditiile de participare afisate la sediul AJF Vrancea au fost vazute de cei interesati. Printre cele mai "discutate" conditii de participare se afla cele legate de obligativitatea detinerii functiei de presedinte executiv al unei structuri sportive afiliate la AJF Vrancea. Cei cinci candidati la functia de presedinte al AJF Vrancea conduc urmatoarele structuri sportive: Dan Dumitru - CSM Focsani, Stan Gheorghiu - AJF, Stefan Brasoveanu - Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea, Iulian Basturea - vicepresedinte AJF Vrancea, Viorel Paizan - presedintele executiv CFT Juventus Focsani. Pentru functia de vicepresedinte vor intra in lupta Cristi Rusu- presedintele Comisiei de Arbitri, Ovidiu Rusu - vicepresedinte la AJF Vrancea si presedinte la echipa de fotbal CSM Fosani si Jani Oltianu, presedinte la AS Cimpineanca. Primii care si-au confirmat participarea la alegerile de pe 15 iulie au fost Dan Dumitru si Viorel Paizan. "Incerc sa definitivez dosarul si imi voi depune candidatura pentru ca am speranta ca fotbalul judetean va merge mai bine, iar experienta mea acumulata in decursul anilor va fi apreciata corespunzator de delegatii cu drept de vot", a spus Dan Dumitru. Viorel Paizan a confirmat ca va fi primul care se va inscrie. "Azi imi voi depune dosarul din partea clubului CFT Juventus Focsani. Din aceasta postura am candidat la functia de vicepresedinte in urma cu opt ani si acum patru ani. Acum e timpul sa incercam altceva si sa atacam functia de presedinte", ne-a spus Viorel Paizan. Iulian Basturea ne-a spus ca se mai gindeste pina miercuri, dar ca nu exclude posibilitatea sa candideze pentru functia de presedinte. Stefan Brasoveanu si-a intocmit dosarul, dar il va depune abia miercuri. "Luni am incheiat dosarul, dar nu l-am depus pentru ca era prea tirziu. Marti am inteles ca presedintele Gheorghiu e plecat la Galati, asa incit voi depune actele abia miercuri. Dupa ce comisia va termina procesul de validare, imi rezerv la rindul meu dreptul sa contest, daca este cazul, unele dosare", ne-a spus Stefan Brasoveanu.


Dosarele pina miercuri la orele 13.00


Nici actualul presedinte al AJF Vrancea nu ne-a confirmat ca isi va depune dosarul, desi este aproape cert ca acest lucru se va intimpla. "Nu stiu ce va fi pina miercuri, vom vedea daca voi mai candida pentru un nou mandat", ne-a spus Stan Gheorghiu. Dosarele de inscriere se pot depune la sediul AJF Vrancea, pina miercuri la orele 13.00. Dupa aceea, dosarele vor fi prelaute de comisia special infiintata pentru validarea dosarelor. Din aceasta fac parte juristul Costi Ciuta si patru reprezentanti ai echipelor din Liga a patra, Stefan Chelmus - AS Cimpineanca, Didi Bajenaru - Vointa Slobozia Ciorasti, Ion Cherciu - Vointa Cirligele si Neculai Ionescu - Viitorul Homocea. Juristul Costi Ciuta a dorit sa faca citeva precizari legate de validarea dosarelor. "Pentru functia de vicepresedinte si presedinte al AJF se poate inscrie orice persoana care doreste. Nu exista nici un fel de restrictie. Comisia de validare va analiza toate dosarele, iar cele care vor respecta statutul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, dar si regulamentele Federatiei Romane de Fotbal vor fi acceptate pentru alegerile de pe 15 iulie", ne-a spus Costi Ciuta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.