Sport

Ape tulburi la AJF Vrancea

Dan Chiriac
16 iun 2010 597 vizualizări
30 de cluburi l-au adus la Focsani pe Vasile Avram pentru confirmarea datei alegerilor de la AJF u acestea vor avea loc pe 15 iulie

Luni seara, la initiativa a 30 de cluburi afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea, a avut loc Adunarea Generala Ordinara care a fost prezidata de vicepresedintele Federatiei Romane de Fotbal, Vasile Avram. Prezenta acestuia la Focsani a fost solicitata de catre cluburile care au dorit ca alegerile de la AJF Vrancea sa fie demarate mai repede. Presedintelui in functie al AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, i-a incetat la finalul lunii decembrie 2009 mandatul de presedinte. Acesta avea insa o perioada de gratie de sase luni in care era nevoit sa organizeze alegeri. Gheorghiu a trimis un fax catre Federatia Romana de Fotbal prin care a aratat ca alegerile au fost aminate la inceputul anului din cauza vremii nefavorabile si a iernii prelungite. Cele 30 de cluburi au cerut ajutorul celor de la FRF pentru a putea declansa procesul alegerilor. Sedinta de luni seara a stabilit ca pina pe 1 iulie, cei interesati sa poata sa-si depuna candidatura pentru functia de presedinte. Pentru validarea dosarelor a fost constituita si o comisie speciala formata din juristul de la Directia pentru Sport, Costica Ciuta, si din reprezentantii echipelor, respectiv Ion Cherciu - Vointa Cirligele, Stefan Chelmus - AS Cimpineanca, Neculai Ionescu -Viitorul Homocea si Didi Bajenaru - Flacara Urechesti. Cei interesati pentru a candida trebuie sa aiba cetatenie romana, sa aiba cel putin studii medii si sa nu fi fost condamnati penal. Vasile Avram a propus ca Adunarea Generala Ordinara si Extraordinara sa aiba loc pe 15 iulie. Tot atunci vor fi alesi si vicepresedintii de la AJF Vrancea, dar si membrii Biroului Executiv. Cei care vor candida pentru functia de presedinte nu vor avea voie sa o faca si pentru cea de vicepresedinte. Toata lumea a fost de acord cu varianta ca alegerile sa aiba loc pe 15 iulie. Finalul sedintei a adus si problema datoriilor existente la AJF Vrancea. Presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, Cristi Rusu, a aratat ca datoriile catre cavalerii fluierului se ridica la aproximativ 13.000 lei. Presedintele AJF sustine insa ca multe echipe sint datoare catre asociatie. Vasile Avram a adus aminte insa si de o suma de 10.000 de euro pe care AJF Vrancea i-ar fi primit de la FRF pentru dezvoltarea fotbalului judetean. Stan Gheorghiu neaga insa ca ar fi luat acesti bani si spune ca abia pe viitor vor fi virati spre AJF Vrancea 5.000 de euro pentru cresterea arbitrilor de perspectiva. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.