Sport

Adjudul a intrat in vacanta mai devreme

Dan Chiriac
16 iun 2010 764 vizualizări
FCM Adjud - AS Stoicescu 2-6 (1-3)

FCM Adjud a pierdut aseara meciul de baraj pentru promovare in liga a treia, jucat la Ianca, dupa ce s-a complacut timp de 90 de minute in jocul buzoienilor de la AS Stoicescu. Jucatorii adjudeni s-au intrecut in gafe, fiecare dintre fotbalisti dorind sa dovedeasca faptul ca poate gresi mai mult decit ceilalti colegi. Defensiva adjudeana a gresit in mod inexplicabil la primele trei goluri ale buzoienilor, marcate de Cristea in minutul 9, Capota in minutul 19 si Cojocaru in minutul 35. FCM Adjud a semanat cu echipa din timpul campionatului, doar ultimele 10 minute ale primei reprize au fost mai bune, cind adjudenii au marcat o data prin Tabacaru in minutul 39 si au mai avut o reusita anulata pe motiv de offsaid. In repriza a doua jocul s-a inchis dupa doar 10 minute, dupa reusita lui Chijer din minutul 54, dupa o noua faza in care defensiva vrincenilor "a dormit". A fost momentul in care spectatorii au inteles ca meciul nu poate avea decit o singura invingatoare. Multi dintre spectatori au ales sa plece acasa, nedorind sa asiste la un meci total anost. Pina la final buzoienii au mai marcat de doua ori prin Chijer in minutul 79 si Capota in minutul 83, in timp ce adjudenii au mai punctat o data, prin Tabacaru in minutul 62. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.