Sport

FCM Adjud lupta pentru promovare contra echipei lui Becali de Buzau

Ziarul de Vrancea
15 iun 2010 1295 vizualizări
AS Stoicescu - FCM Adjud, azi de la ora 17.30, in barajul de promovare in Liga a treia

Formatia de Liga a patra FCM Adjud disputa azi dupa-amiaza partida contind pentru promovarea in cel de-al treilea esalon. Vrincenii au facut deplasarea la Ianca, acolo unde vor da piept cu reprezentanta judetului Buzau. Lipsa certificatului de identitate sportiva (CIS) a facut ca adversarul campioanei Vrancei sa fie AS Stoicescu, echipa eliminata inca din semifinale. La baraj isi cistigase dreptul de a participa Recolta Cislau, care depasise in finala play-off-ului buzoian pe Locomotiva Buzau cu 2 "" 0. Nici una dintre finaliste nu a putut prezenta la finalul meciului CIS-ul, astfel ca adjudenii dau la baraj peste o formatie stabila financiar, care isi permite sa faca mai multe cantonamente pe sezon. Finantarea vine de la Bogdan Stoicescu. Cel care detine si un club de box e un om de afaceri de origine buzoian, dar stabilit in Bucuresti si caruia multi ii mai spun si "Becali de Buzau". Acesta isi premiaza jucatorii imediat dupa fiecare victorie, fotbalistii fiind si salariati la una dintre firmele sale. In 2007 a infiintat propria formatie, botezind-o AS Stoicescu. De cealalta parte, echipa pregatita de Pompiliu Borza si sprijinita financiar de Primaria municipiului Adjud a cistigat finala judeteana, 2-1, impotriva celor de la Flacara Urechesti. Desi au in fata o grupare cu pretentii, vrincenii vor aborda cu ambitie confruntarea cu buzoienii. Gruparea din nordul judetului doreste sa revina in liga a treia, dupa o perioada in care a stat in umbra esaloanelor inferioare. FCM Adjud ar putea incepe meciul de baraj cu urmatorul 11: Atomei - Ionescu, Traistaru, Craescu, Baban "" Dascalu, Croitoru, Tabacaru, Munteanu - I. Radu, Paiu. Jocul de pe stadionul "Stefan Vrabioru" va fi condus de o brigada din Prahova formata din centralul Ionut Neagu si asistentii Ciprian Geambazu si Ionel Dumitru. Observatori din partea FRF au fost desemnati Laurentiu Vargatu din Braila si Ion Rotaru din Galati.


Baraj Vaslui - Braila pe stadionul din Adjud


Daca adjudenii se bat pentru promovarea in liga a treia la Ianca, stadionul pe care FCM-ul isi disputa jocurile de acasa va fi gazda unui meci de baraj. Dinamo ARI Risesti si Recolta Tufesti, campioanele judetelor Vaslui respectiv Braila se vor duela azi pentru promovare pe Municipalul adjudean. La partida va oficia o brigada bucuresteana, iar unul dintre observatori va fi focsaneanul Cristinel Rusu. (Ciprian FANARU) Mi-ar placea sa aud despre ei peste ani



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.