Sport

Peste 30 de judoka merg la finalele pe tara

Ciprian Fânaru
14 iun 2010 845 vizualizări
Sportivii sectiilor de judo ale cluburilor din judet nu s-au lasat mai prejos decit karatistii si s-au intors cu rezultate bune de la cea mai recenta competitie la care au luat parte.

Sala de Atletism din Bacau a gazduit la sfirsitul saptaminii etapa de zona a campionatelor nationale rezervate celor mai mici categorii de virsta, U11 si U13, care a adunat la start 373 de sportivi. Intreceri similare au avut loc si la Arad si Turnu Severin. Primii cinci de la fiecare categorie au promovat la faza nationala, unde se vor decerna medaliile. Dintre cei care au obtinut biletele pentru finala fac parte sportivii de la U11 Ingrid Ciubotaru, Analisa Afilipoaiei, Can Metin, Alex Constantin, Razvan Burdusel, Ricardo Stoica, Alex Solomon si Bogdan Grigore si de la U13 Alin Zghera, Ioana Badiu, Bogdan Drimba, Laris Bors, Alex Feraru, Mihai Vrabie, Luigi Moise, Cristi Bostanica, Madalin Gradisteanu si Beniamin Florea - toti LPS Focsani. De la CS Unirea au facut pasul catre finala Luminita Oprea, Mariana Savatin, George Mania, Andrei Segarceanu, Denis Bari, George Pogan, Alexandru Mancu, Madalin Sovaiala si Ionut Mogaldea. Stefania Robu, Casiana Matei, Albertina Bejan, Albert Iorga, Mihai Ulman, Mihai Panfil, Alexandra Fruntasu, Vlad Turbatu, Mihai Iorgu, Andi Usturoi sint numele de la CSS Adjud care se vor lupta pentru un loc pe podium. Judoka U11 vor concura la etapa finala nationala la sfirsitul acestei saptamini, iar colegii lor de la U13 peste doua saptamini, la Bistrita. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.