Sport

Expozitie de timbre la Sala Polivalenta

Ciprian Fânaru
9 iun 2010 769 vizualizări
Pasionatii sportului rege au la dispozitie o noua modalitate de a celebra sarbatoarea care va incepe la finalul acestei saptamini

Asociatia filatelica judeteana si Directia pentru Sport Vrancea au luat initiativa de a organiza o expozitie de timbre cu caracter sportiv. Holul Salii Polivalente din Focsani va gazdui timbre romanesti, aranjate intr-o anumita ordine si dupa anumite criterii, pe intinderea a nu mai putin de zece panouri. "Va asteptam vineri, de la ora 11.00, la Sala Polivalenta, la vernisajul expozitiei, unde eu si ceilalti pasionati vom explica si da detalii despre exponate", spune colectionarul focsanean Teodor Passan, fost profesor de educatie fizica si sport. Potrivit acestuia, expozitia filatelica are un scop propagandistic, de atragere a maselor catre practicarea exercitiilor fizice si a amatorilor catre filatelie. La vernisaj vor fi prezenti colectionari de timbre, plicuri, stampile, intr-un cuvint efecte postale. Expozitia intitulata "Sportul "" divertisment si performanta" va putea fi vizitata zilnic, de dimineata pina seara, pe parcursul desfasurarii Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, adica in intervalul 11 iunie "" 11 iulie. Cel mai valoros timbru din lume, lansat in 2008 in Austria, il infatiseaza pe Andi Herzog, cel mai cunoscut jucator de fotbal austriac, inscriind un gol legendar pentru echipa nationala. Valoarea nominala a ineditului timbru e de 5,45 euro. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.