Sport

Dubla victorie pentru prichindeii de la CSM Focsani

Ciprian Fânaru
9 iun 2010 859 vizualizări
Copiii de la echipele clubului CSM Focsani continua seria succeselor din cadrul intrecerilor de profil. Cel mai recent exemplu este oferit de catre Cupa Prichindelul , competitie sportiva organizata la Piatra Neamt si rezervata fotbalului juvenil.

Grupa 1999 si, surpriza, cea a jucatorilor nascuti in anul 2000, au reusit sa se impuna la cele doua categorii de virsta. Pustii de la 2000, porniti din postura de outsideri, au depasit in prima partida formatia ACS Ceahlaul 05 cu scorul de 1 "" 0, trecind apoi de FC Vaslui cu 3 "" 1, in finala invingind la limita pe Ceahlaul Piatra Neamt cu 1 "" 0. Succesul este si rezultatul muncii depuse de copiii pregatiti de antrenorul Mircea Lazar, care au pus mina pe primul trofeu din cariera lor. Echipa juniorilor de la grupa 2000 "" 2001 au pierdut la masa verde din cauza intirzierii meciului inaugural contra FC Vaslui, 0 "" 3, dar au izbutit dupa aceea evolutii bune si o clasare pe locul al cincilea, dupa victoriile repurtate in fata formatiilor similare de la Aerostar Bacau, 3 "" 0, si LPS Iasi Iasi, 3 "" 1. Organizatorii au oferit premii constind in masa, dulciuri, dar si cite o minge. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.