Sport

Fiul fostului primar din Mera sfideaza legea in continuare

Dan Chiriac
8 iun 2010 1078 vizualizări
Ovidiu Sararu circula fara stres cu masina, desi permisul ii este suspendat in urma unui proces penal u in ultimele zile a plouat cu accidente de circulatie

Ovidiu Sararu se plimba nestingherit cu masina in ciuda faptului ca instanta de judecata l-a condamnat penal si i-a suspendat permisul de conducere. In luna februarie, fiul lui Gheorghe Sararu, fost primar in Mera, a fost condamnat la 1,6 ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce Curtea de Apel Galati i-a respins ca nefondat recursul. De asemenea, Ovidiu Sararu trebuie si sa-i plateasca partii vatamate Gabriel Gitlan suma de 15.000 de lei, plus o pensie lunara in valoare 250 de lei. Ovidiu Sararu a fost obligat la plata acestor sume dupa ce s-a ajuns la concluzia ca, in urma accidentului produs de inculpat, partea vatamata si-a pierdut vederea la un ochi. In urma procesului, Ovidiu Sararu a ramas si fara permisul de conducere, acesta neavind dreptul sa conduca. Numai ca, in noaptea de simbata spre duminica, Ovidu Sararu a fost prins de catre politisti in timp ce conducea un autoturism Nissan Patrol. Tinarul s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii, tinind cont de faptul ca are deja o condamnare cu suspendare. Acesta mai este cercetat in alte doua dosare, pentru ultraj si vatamare corporala din culpa si taiere de arbori. Politistii vrinceni au avut probleme si cu alti soferi si pasageri, la finalul saptaminii trecute. Politistii din Paulesti l-au identitificat pe Florin R., 23 ani, care conducea o masina Dacia desi se afla sub influenta alcoolului. Acestuia i-a fost intocmit dosar penal, dar in timp ce oamenii legii scriau actele, a inceput scandalul. Pasagerii din autoturism, Florin C., 23 ani si Nicusor C., 24 ani, ambii din Tulnici, care erau bauti, au inceput sa se manifeste violent, fiind condusi la sediul Politiei Comunale Tulnici, unde Florin C. a inceput sa se loveasca cu capul de peretii holului de asteptare. Cei doi au fost sanctionati contraventional.


Motocicleta Yamaha spulberata pe sosea


Duminica, pe sosele din judet s-au produs mai multe accidente rutiere. La Focsani, un motociclist a fost dat cu rotile in sus de un sofer. Incidentul a avut loc pe strada Anghel Saligny. Viorel I., 39 de ani din Focsani, in timp ce conducea autoturismul marca Citroen, a efectuat un viraj la stinga intrind in coliziune cu motocicleta marca Yamaha, condusa regulamentar de Valentin B., de 23 ani, din Focsani. în urma accidentului a rezultat ranirea usoara a motociclistului. Un alt accident a avut loc la Cimpuri, unde Iulian R., de 19 ani, din Focsani, in timp ce conducea o Dacia Logan, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers inapoi, ocazie cu care a acrosat si accidentat grav pe Alexandrina S., 59 ani, din comuna Cimpuri, care circula pe marginea partii carosabile. La Focsani, pe strada Republicii, Paul-Alexandru T., 17 ani, din Focsani, in timp ce conducea mopedul marca Peugeot, din cauza neatentiei si a lipsei de experienta s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil accidentindu-se usor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739406 zile, 11 ore, 22 minute, 37 secunde
Oare nu se gaseste ac pentru cojocul beizadelei? Atitea infractiuni si condamnat cu suspendare, cercetat in continuare in sare de libertate!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.