Sport

Finala Ligii a patra are loc la Focsani

Dan Chiriac
5 iun 2010 746 vizualizări
Flacara Urechesti - FCM Adjud, miine, de la orele 11.00, pe stadionul Milcovul

Joi seara s-au disputat cele doua semifinale ale Ligii a patra la fotbal. La Golesti, FCM Adjud si-a confirmat statutul de favorita si a trecut cu 3 - 1 de Avintul Jaristea. Ionut Radu, cel care marcase opt goluri in meciul din turul precedent al play-off-ului, a fost jucatorul care a deschis scorul, in minutul 10, dupa un sut de la 30 de metri, scapat in poarta de portarul Burdujel. Jaristea a revenit in joc si a egalat dupa reusita lui Sergiu Sava din minutul 25. Meciul s-a decis dupa pauza, cind Tabacaru a marcat pentru 2 - 1, iar echipa din Jaristea a ramas in zece oameni. Cu avantaj pe tabela, dar si cu un om in plus, adjudenii si-au impus punctul de vedere si au inchis meciul in minutul 85, cind acelasi Ionut Radu a punctat. La Vulturu, Viitorul Homocea s-a speriat de posibilitatea de a juca finala si a facut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon. Oficialii echipei din nordul judetului au recunoscut la finalul partidei ca formatia lor nu a jucat nimic, iar evolutia din confruntarea cu National Golesti nu a fost repetata. Flacara Urechesti a dovedit din nou ca este o echipa pragmatica. Dupa ce a marcat prin Nache, in prima repriza, echipa condusa de Didi Bajenaru a pastrat rezultatul in favoarea sa pina la finalul partidei. Cistigatoarele celor doua meciuri vor juca miine, de la orele 11.00, pe stadionul "Milcovul" in marea finala. Cele doua echipe vor avea obligatia sa vina la meci insotite de un asistent medical si de un politist si sa achite inaintea partidei cite 400 de lei, cheltuieli de organizare si pentru baremul de arbitraj. Meciul va fi condus de o brigada formata din Alin Samoila, Luci Sirbu, Florin Danciu. Rezerva este Mihai Gica. Fiecare echipa are obligatia sa prezinte la foaie si buletinul fiecarui jucator. Cei care nu vor avea asupra lor actul de identitate nu vor avea drept de joc. Meciul va avea o invingatoare. Daca la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, vor urma doua reprize de prelungire a 15 minute. Daca egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. Formatia invingatoare va juca pe 15 iunie, la Ianca, barajul de promovare in Liga a treia cu campioana judetului Buzau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.