Sport

Handbalistii juniori III, o infringere si un succes la turneul final

Ciprian Fânaru
4 iun 2010 491 vizualizări
Meciul de azi cu Rom Cri Brasov e decisiv pentru calificarea in semifinale

Echipa de la CSS Adjud a debutat cu o infringere la turneul semifinal al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori III. Beneficiind si de statutul de gazda, Universitatea Transilvania Cluj a depasit miercuri trupa vrinceana cu sapte goluri, scor final 35 "" 28. Evolutia adjudenilor nu a fost una foarte slaba, dar in cele din urma acestia au trebuit sa isi lege sperantele de urmatoarele doua partide. Ieri dupa-amiaza, elevii lui Emil Dumitru au infruntat una dintre cele doua formatii brasovene calificate in primele opt echipe ale tarii. Confruntarea dintre CSS Adjud si Dinamo Brasov s-a incheiat cu un rezultat in favoarea juniorilor adjudeni, care s-au impus cu scorul final de 36 "" 31. Performanta juniorilor Adjudului este oricum una de apreciat, luind in considerare marimea orasului de pe Trotus, aproape invers proportionala cu amploarea reusitelor tinerilor handbalisti. Azi, de la ora 13.30, CSS Adjud va da piept cu HC Rom Cri Brasov, intr-un meci din etapa a III-a a turneului final. Miza confruntarii devenita decisiva este calificarea mai departe, in semifinalele competitiei. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.