Sport

Semifinalele se joaca joi, de la orele 17.30

Dan Chiriac
2 iun 2010 603 vizualizări
Aseara a avut loc tragerea la sorti a partidelor din cadrul semifinalelor Ligii a patra de fotbal. Cele patru echipe prezente la sedinta tehnica au fost Viitorul Homocea, FCM Adjud, Avintul Jaristea si Flacara Urechesti

Partidele din semifinale vor avea loc pe teren neutru, joi de la orele 17.30. Partidele vor avea loc la Vulturu, in timp ce a doua semifinala se va disputa la Panciu sau Odobesti. Echipele participante au obligatia sa evolueze cu junior pe teren, dar sa achite si suma de 400 de lei fiecare pentru baremul de arbitraj si cheltuielile de organizare. Partidele se vor juca dupa sistemul «cupa». Daca la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal, vor urma prelungiri. Se vor juca doua reprize a 15 minute fiecare. Daca egalitatea va persista, diferentierea se va face dupa executarea loviturilor de departajare. Finala play-off-ului va avea loc duminica, cel mai probabil pe stadionul "Milcovul". In urma tragerii la sorti s-a stabilit ca in semifinale sa se dispute urmatoarele partide: Viitorul Homocea "" Flacara Urechesti (la Vulturu) si FCM Adjud "" Avintul Jaristea (la Golesti). (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.