Sport

S-au stabilit sferturile de finala a Ligii a patra

Dan Chiriac
26 mai 2010 730 vizualizări
National Golesti - Viitorul Homocea este capul de afis al play-off-ului, care se va juca pe mai multe stadioane din judet

National Golesti "" Viitorul Homocea, Flacara Urechesti - Unirea Tifesti, FCM Adjud - Dinamo Tataranu si ASA Steaua "" Avintul Jaristea este programul partidelor din play-off-ul Ligii a patra. Derby-ul sferturilor este partida dintre National Golesti si Avintul Jaristea, meci care a fost stabilit dupa ce Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea a decis sa omologheze cu scorul de 0 - 3 meciul dintre Unirea Bolotesti si Viitorul Homocea. In urma acestui rezultat, Homocea a acumulat 58 de puncte si a urcat pe pozitia a doua a clasamentului, la egalitate cu Avintul Jaristea, dar avind avantajul rezultatelor directe. Partidele din play-off se vor juca pe teren neutru, la Panciu, Vulturu, Odobesti si Golesti. Partidele vor avea loc duminica, de la orele 11.00. In play-off nu se va tine cont de cartonasele galbene si rosii, din timpul sezonului regulat si echipele nu vor avea obligatia sa aiba junior pe teren. Echipele participante la play-off au fost instiintate despre faptul ca la barajul de promovare in Liga a treia nu se poate participa decit cu Certificat de Identitate Sportiva (CIS) obtinut de la Autoritatea NaÃionala pentru Sport si Tineret. Pentru acest document, echipele trebuie sa-si depuna actele din timp, pentru a nu ajunge in situatia de a nu fi primite la meciul de baraj. Semifinalele vor avea loc saptamina viitoare. Finala play-off-ului ar urma sa se dispute pe stadionul "Milcovul". Echipele cu datorii ar putea sa nu fie primite in play-off. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 2 minute, 17 secunde
Pai nu mai inteleg nimic...pana la urma cu cine joaca NAtional: cu Homocea sau cu Jaristea?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.