Sport

Derby-ul Vrancei s-ar putea juca in exil

Dan Chiriac
28 apr 2010 595 vizualizări
Partida dintre CSM Focsani si FC Panciu ar putea sa se joace la Adjud

Incidentele de la finalul partidei dintre CSM Focsani si CSM Pascani urmeaza sa fie judecate in sedinta Comisiei de Disciplina din aceasta saptamina. Focsanenii risca sa fie amendati, dar sa primeasca si o suspendare a terenului propriu. Cum formatia CSM este recidivista, pedeapsa ar putea fi dublata. Astfel, focsanenii risca sa joace urmatoarele doua partide de acasa, pe un alt stadion. In privinta partidei cu Otelul 2 Galati locatia ar urma sa fie, cel mai probabil, terenul din Vulturu. Lucrurile se complica insa pentru al doilea meci, cel in compania FC Panciu. Regulamentul prevede ca locul de disputare a jocului trebuie ales astfel incit deplasarea facuta de echipa adversa sa nu fie mai lunga decit cea initiala. In aceste conditii, focsanenii ar trebui sa joace la maxim 30 de kilometri de orasul Panciu. Singurul stadion care indeplineste aceste cerinte este cel din municipiul Adjud. Focsanenii spera insa sa gaseasca clementa la Comisia de Disiciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal si sa scape doar cu o amenda sau cu o suspendare de maxim o etapa a terenului propriu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739406 zile, 21 ore, 11 minute, 48 secunde
sa fiti calmi dupa ce br invinge panciu nu o sa mai fie nevoie sa jucatzi intre voi.......SALUT SUNT NELU BUCA SI VINERI VA ASTEPT LA STADIONUL MUNICIPAL DIN BRAILA LA CF BR -- PANCIU
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.