Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
8 mar 2010 457 vizualizări
Goluri multe la turneul de la Marasesti

Simbata a avut loc etapa a treia a turneului de futsal organizat de Fan Club Steaua Marasesti. In tribunele salii au luat loc multi spectatori care au venit sa-si incurajeze favoritii. Primul meci al zilei a fost jucat de echipele CFR Marasesti si Unirea Pufesti, gazdele cistigind cu 7 "" 3. Echipa CFR nu a inregistrat nici o infringere pina in prezent si este printre favoritele turneului. Primaria Marasesti a pierdut cu 21 "" 1 in fata celor de la Fan Club. Oamenii de la primarie s-au facut de ris primind goluri cit pentru un turneu intreg. Ultimul meci a opus Sarconfex si Cartierul Nou. Prima echipa s-a impus cu 4 "" 1, in ciuda unui meci echilibrat. Ultimele doua etape vor stabili invingatoarele turneului. (D. C.)


Echipa U 13 s-a calificat la turneul final


Echipa de baschet CSS CSM Focsani s-a calificat la turneul final al campionatulu natinal U 13. Focsanenii au cistigat toate cele trei partide disputate in compania echipelor Phoenix Galati, CSS Moinesti si CSS Radauti. Partidele au avut loc in sala de sport din Radauti. Echipa U 16 s-a calificat la rindul sau la turneul semifinal, dupa ce a cistigt partidele jucate cu CSS Botosani si CSS Radauti, dar a pierdut ieri, cu 48 "" 55 in fata celor de la CSS Iasi. (D.C.)


Iulian Basturea, observator la Liga a treia


Fostul arbitru Iulian Basturea a promovat examenul pentru observatori si va fi oficial la partidele din returul Ligii a treia. Testarea a avut loc la Bucuresti. Din judetul Vrancea a mai participat Stefan Brasoveanu, presedintele Comsiei de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, dar acesta a fost declarat respins. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.