Sport

Albert Florea, din nou campion national la judo

Ciprian Fânaru
1 mar 2010 619 vizualizări
Este singurul judoka din judet nominalizat pentru lotul olimpic

Judoka Albert Florea a izbutit inca o performanta laudabila, reusind sa-si adjudece un nou titlu national. Focsaneanul s-a impus in finala Campionatului National rezervat cadetilor sub 17 ani, intrecere gazduita weekend-ul trecut de Baia Mare. Succesul lui Albert Florea la categoria ^90 kg reprezinta unica medalie de aur cucerita de sportivii vrinceni care au concurat la aceasta competitie. Medalia de aur obtinuta de sportivul legitimat la CS Unirea Focsani este a cincea consecutiva la un campionat national. Performantele sale l-au facut sa fie singurul judoka din judet nominalizat pentru lotul olimpic, alaturi de care vrinceanul va participa simbata viitoare la un stagiu international de pregatire in Croatia. Sportivul care invata la Scoala "Nicolae Iorga" le multumeste profesorilor care il inteleg si-l sprijina in drumul catre marea performanta. "Fiind in primul an de juniorat, sint multumit ca a reusit sa isi mentina titlul de campion national, luptindu-se si cu adversari mai mari, nascuti in 1994", ne-a spus Silviu Rentea, antrenorul care l-a descoperit si pregatit pe Albert. Medalii de argint la "nationale" au cistigat Maria Paraschiv (LPS Focsani, ^70 kg), Daniel Marcu (CSS Adjud, 50 kg), bronzul le-a revenit sportivilor Alexandru Minea (LPS Focsani, 90 kg) si Alin Anghel (LPS Focsani, 81 kg), iar la un pas de podium au fost Georgiana Andronache (48 kg), Oana Burla (57 kg), Florin Marin si Ginu Vlase (55 kg), Giorgian Maciuca (90 kg), Vasile Mihai (46 kg), Andrei Ponea (^90 kg). Pentru suprematie au luptat aproape 300 de judoka de la cluburi din intreaga tara. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 1 minut, 5 secunde
FELICITARI ALBERT PENTRU ONORABILA MEDALIE PE CARE TOTI JUDOKA SI-O DORESC!UN RESPECT DEOSEBIT ITI VOM PURTA NOI VRANCENII CARE TE CUNOESTEM SI SUNTEM MANDRII DE TINE!CU RESPECT UN GRUP DE FOCSANENI!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.