Sport

Portarul Ivanciu pierde startul returului

Dan Chiriac
25 feb 2010 781 vizualizări
Evolutiile mai putin bune ale echipei de fotbal sau futsal, de la inceputul acestui an, s-au datorat intr-o oarecare masura si absentei portarului Manuel Ivanciu.

Chiar daca inlocuitorii sai, Octavian Oprea si Vali Bors, si-au indeplinit sarcinile primite, lipsa lui Manuel Ivanciu se observa. Acesta are o recidiva la o accidentare mai veche si a stat aproape o luna pe tusa. In aceasta saptamina, Ivanciu a inceput alergarile, dar prezenta sa in poarta este exclusa in primele etape din retur. "Trebuia sa mai fac citeva sedinte de recuperare, dar nu mai rezist. Am inceput alergarile usoare si vreau sa intru cit mai repede, din nou, pe teren. Vom vedea cind voi putea face acest lucru", ne-a spus Manuel Ivanciu. In aceste conditii, la meciul de vineri, cu FC 2 Vaslui, antrenorii au de ales in poarta intre Vali Bors si Octavian Oprea. Cum la Liga a treia se impune folosirea a doi juniori, iar Oprea are 18 ani, acesta are prima sansa de a fi titularizat. Acest lucru le-ar permite antrenorilor sa trimita in cimp 9 seniori si doar un singur junior. Nu este exclus insa ca antrenorii sa prefere experienta lui Bors si sa introduca cei doi juniori in cimp. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.