Sport

Cu Moldocor Piatra Neamt in Cupa Romaniei

Dan Chiriac
13 feb 2010 708 vizualizări
Focsanenii se pregatesc pina atunci pentru partida de luni, de la Odorhei

Federatia Romana de Fotbal a stabilit programul partidelor din cadrul opimilor de finala ale Cupei Romaniei la futsal. Formatia CSM Focsani urmeaza sa intilneasca pe teren propriu, pe 3 martie, pe Moldocor Piatra Neamt, echipa la care evolueaza si focsaneanul Emil Burcacel. Interesant este ca cele doua echipe se vor intilni trei zile mai devreme si in cadrul Ligii intii, tot la Focsani. "Problema este ca in perioada 1-7 martie, la Sala Polivalenta va fi tirg, astfel incit nu putem juca pe 3 martie cu cei de la Piatra Neamt. Vom discuta cu ei pentru a programa acest meci la o data ulterioara sau eventual sa jucam partida in deplasare, la Piatra Neamt", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Echipa de futsal a efectuat ieri dimineata un nou antrenament la Sala Polivalenta. Jucatorii se pregatesc pentru meciul de luni de la Odorheiul Secuiesc. De la acest joc va lipsi Catalin Curteanu, care a primit intentionat al patrulea cartonas galben, la Galati, pentru a fi sigur ca poate evolua in meciul din runda viitoare, cu Moldocor Piatra Neamt. De asemenea, jucatorul celor de la FC Panciu, Marian Covaci, va putea juca in partida de la Odorhei. "Am primit acceptul celor de la Panciu pentru a folosi jucatorul respectiv in meciul de luni, dar si in toate jocurile de acasa. Ne intereseaza in special partidele cu Clujana Cluj si Moldocor Piatra Neamt, echipe in fata carora putem cistiga", a mentionat Petrache Gurguiatu. In rest, tot lotul este valid, jucatorii aratind pofta de joc la antrenamentul de ieri. Echipa de futsal va pleca la Odorhei, luni, in ziua jocului cu echipa locala. "Am renuntat sa mai plecam cu o zi mai devreme, pentru ca prea multa odihna poate dauna. Am facut cele mai slabe partide din campionat atunci cind am plecat cu o zi inainte, la Tg. Mures si la Cluj. Acum vom face deplasarea in ziua jocului si sper sa facem o figura frumoasa, mai ales ca jocul va fi televizat", a tinut sa mai puncteze antrenorul focsanenilor. Meciul dintre ACS Odorheiul Secuiesc si CSM Focsani va incepe luni, de la orele 20.00 si va putea fi urmarit de iubitorii futsalului din Vrancea pe postul de televiziune Sport 1. In tur, cele doua formatii au oferit un meci spectaculos, pe care harghitenii l-au cistigat in cele din urma cu 3 - 2, desi focsanenii au condus, pina aproape de pauza, cu scorul de 2 - 0. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.