Sport

O noua victorie in amicale

Dan Chiriac
11 feb 2010 625 vizualizări
FC Panciu - FCM Bacau 2 - 1 (0 - 0), intr-o partida amicala jucata ieri u Cioran si Andries au marcat golurile victoriei

FC Panciu isi continua seria rezultatelor favorabile obtinute in partidele de pregatire. Ieri, elevii lui Damian Bancila si Sorin Haraga au trecut cu 2 - 1 de divizionara secunda FCM Bacau, o echipa care este in cautarea formei de altadata. Organizatorii meciului de la Panciu au reusit sa indeparteze de pe suprafata de joc mare parte din zapada cazuta in ultimele zile, astfel incit meciul s-a desfasurat in conditii optime. Oaspetii au crezut ca pot cistiga doar prin nume, lucru care nu le-a reusit in cele din urma. De altfel, pancenii au marcat inca din startul partidei, dar reusita lui Predoiu a fost anulata pe motiv de offside. Apoi, bacauanii si-au creat citeva ocazii la poarta lui Gordin, dar portarul vrincenilor a salvat in fata lui Cimpanu sau Tismanaru. Repriza a doua a inceput in nota de dominare a oaspetilor, dar gazdele au deschis scorul. Covaci a fost faultat in careu, iar Cioran a transformat cu siguranta penaltyul - minutul 54. Zece minute mai tirziu, Covaci a centrat perfect in fata portii, iar Andries a pus latul, de la sase metri, pentru 2 - 0. Bacauanii au avut o revenire de moment, iar Spiridon a marcat golul de onoare, in minutul 70. In ciuda faptului ca au atacat in final, bacauanii nu au avut nici o ocazie clara de a marca. La final, oficialii gazdelor s-au declarat incintati de victoria obtinuta.


Francezul agresiv


"Sint multumit de evolutia echipei, mai ales ca am jucat cu o echipa de Liga a doua. Sintem pe drumul cel bun, cistigam in amicale, iar situatia financiara este reglementata in acest moment", ne-a spus presedintele Florin Stoica. Meciul a fost la un pas de a degenera in minutul 80, cind francezul Vajou l-a accidentat pe Andries. Virful pancenilor s-a ales cu capul spart, iar francezul a fost acuzat de lovitura pe care i-a aplicat-o acestuia. Desi contactul dintre cei doi jucatori a parut involuntar, antrenorul Bancila a intrat pe teren reprosindu-i francezului lovitura, incercind sa afle ce a patit propriul jucator. Din fericire, situatia lui Andries este una buna, acesta putind sa evolueze in meciurile urmatoare. Damian Bancila i-a trimis in teren pe Gordin - Ionica, Feraru, Constantinescu, Cl. Mihai - Bica, Cioran, R. Stan, Chivu - Predoiu, Dobrescu. In repriza a doua au mai intrat Ionel, Stoian, Stanciu, Covaci, Costin, Andries, Parlac, Ungureanu. FCM Bacau a jucat cu: Manea - Mihalchioaie, Carnariu, Adascalitei, Dobirceanu - Boboc, Spiridon, Cojocaru, Dobos - Cimpanu, Tismanaru. Au mai jucat: Ignatescu, Varea, Taban, Vajou, Marchis, Radutoiu, I. Radu si Huiban. Simbata, de la orele 11.00, FC Panciu va juca un nou amical, pe teren propriu cu CSM Rimnicu Sarat. De altfel, antrenorul buzoienilor, Mihai Ciobanu a fost prezent la meciul de ieri si a urmarit evolutia vrincenilor. Martea viitoare, FC Panciu va disputa un nou amical, tot la Panciu, cu Viitorul Ianca. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.