Sport

Egal pe zapada, cu penalty ratat

Dan Chiriac
8 feb 2010 657 vizualizări
Otelul 2 Galati - CSM Focsani 0 - 0, pe terenul sintetic Siderurgistul u miercuri, focsanenii joaca un amical la Bacau

CSM Focsani a terminat la egalitate meciul amical jucat simbata dimineata la Galati. Dupa ce miercurea trecuta trecuse cu 2 - 0 de galateni, de aceasta data elevii lui Adrian Toma si Aurel Pastia au facut doar 0 - 0 in conditiile in care au dominat meciul de la un capat la altul, dar au ratat ocazii multe, printre care si un penalty. Lovitura de pedeapsa a fost acordata in minutul 32, dupa un hent comis in suprafata de pedeapsa de un fundas advers. Botezatu a executat la colt, dar portarul Bermudes a reusit sa respinga. Arbitrul intiilnirii, din Galati, s-a ferit apoi sa mai acorde trei penaltyuri pentru focsaneni, la faze clare, cel mai probabil pentru a nu strica palmaresul gazdelor. Focsanenii nu s-au bazat la acest joc pe aportul lui Craciun, invoit, Bucataru, Ivanciu, Curteanu, Radu si Samoila, accidentati. Meciul s-a jucat pe un teren acoperit cu zapada. "Am ratat mult, printre care si un penalty, dar arbitrul trebuia sa ne mai acorde vreo doua-trei. A fost un test bun pentru jucatori, care au alergat mult, desi terenul a fost foarte greu, iar multe portiuni au fost acoperite cu gheata", ne-au spus antrenorii echipei focsanene. CSM Focsani a jucat cu urmatoarea formatie: Oprea - Nistoroiu, Toader, Besa, Sararu - Dumitriu, Suvac, Mindrescu, Toma - Botezatu, Milea. Au mai jucat: Bors, Busuioc, Sontu, Ciornei, Sapunaru, Lida, Tilvar si Temelie. Otelul 2 Galati a raspuns cu Bermudes - Marus, Surpanu, Teleaga, Emir - Catalin, Gita, Blanaru, Chebac - Murgoci, Tanase. Au mai intrat Dumitrascu, Tache, Smadu, Chipirliu, Robertinho, Cruceanu, Frincu. CSM Focsani trebuia sa joace miercuri cu Partizanul Merei, dar buzoienii au anuntat ca nu vor mai veni la Focsani. In aceste conditii, conducerea clubului a perfectat un alt amical, cu Mondosport Bacau, echipa aflata in fruntea Ligii a patra din Bacau. Aceasta este pregatita de Florin Pavel, fostul antrenor de la Willy Bacau si are obiectiv promovarea in Liga a treia. Meciul va avea loc pe stadionul "Soimii din Bacau", acolo unde isi disputa partidele de acasa si echipa Willy Bacau. Pe 13 februarie, CSM Focsani va juca acasa cu Aerostar Bacau, iar pe 17 februarie focsanenii vor evolua din nou acasa, cu Gloria Buzau. Pe 20 februarie a fost perfectat un amical cu Viitorul Insuratei. Conducerea clubului incearca sa perfecteze si un amical cu CSM Rm. Sarat, pina la inceperea campionatului. Cealalta echipa vrinceana a jucat simbata doar un meci scoala, pe terenul propriu. Antrenorii au impartit lotul in doua, iar cele doua echipe au incins o miuta. Toate acestea dupa ce amicalul cu FC Botosani a picat. Miercuri, FC Panciu vrea sa joace un amical, dar pina acum nu a fost gasit un adversar. Pancenii au disputat pina acum trei meciuri de verificare. Vrincenii au cistigat cu 3 - 0 in fata celor de la Aerostar, cu 1 - 0 cu Gloria Buzau si cu 2 "" 1 cu Pambac Bacau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.