Sport

Etapa judeteana pentru judoka U20

Ciprian Fânaru
3 feb 2010 563 vizualizări
Sala de sport a Clubului Sportiv Unirea Focsani va gazdui la finalul acestei saptamini etapa judeteana a Campionatului National de Judo rezervat sportivilor sub 20 de ani

Prima competitie din 2010 la aceasta categorie de virsta va reuni la start 50 de sportivi, fete si baieti, legitimati la sectiile celor patru cluburi din judet: LPS Focsani, CSM 2007 Focsani, CSS Adjud si CS Unirea Focsani. LPS Focsani va arunca in lupta cei mai multi judoka. Primii patru clasati de la fiecare categorie de greutate vor merge mai departe la faza zonala, care va fi organizata la Galati si se va desfasura la jumatatea lunii martie. "Cele mai multe sperante la primele pozitii sint in dreptul Maricelei Gradisteanu (44 kg), vicecampioana nationala anul trecut la juniori I, aflata in ultimul sezon de juniorat, George Neagu "" 90 kg, Bogdan Badiu "" 100 kg, Alex Munteanu "" 73 kg si Sorina Turcanu "" 57 kg", ne-a spus Marinel Palade, antrenor de judo la LPS Focsani. Cei peste 40 de colegi mai mici, de la sub 17 ani, vor face la finalul saptaminii viitoare deplasarea la Gura Humorului, acolo unde vor concura la etapa zonala. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.