Sport

La Vidra continua lupta pentru semifinale

Ciprian Fânaru
2 feb 2010 571 vizualizări
Turneul de minifotbal de la Vidra si-a consumat o noua runda la finalul saptaminii trecute. Asa cum au obisnuit publicul inca de la inceputul competitiei, jucatorii formatiilor participante s-au intrecut in marcarea golurilor.

Cel mai spectaculos meci al etapei a fost cel in care gazdele s-au impus fara probleme in fata celor din Scafari, care isi enuntasera intentiile de a incurca favoritii. Foresta Vidra a condus insa pe toata durata partidei si a tinut adversarii la distanta pina la final, cind scorul a fost stabilit la 7 "" 3. Young Boys Suraia a cistigat destul de greu contra echipei Pompierilor vidreni, iar cei din Poiana au jucat foarte bine si i-au zdrobit pe cei din Paltin cu un neverosimil 14 "" 1. Sfirsitul acestei saptamini va clarifica situatia in cele doua grupe. Simbata sint programate intilnirile din cadrul ultimei etape a fazei grupelor, care vor stabili cine merge mai departe. Poiana si Naruja se lupta sa se califice alaturi de Foresta de pe pozitia secunda, iar in cealalta grupa echipele calificate se vor numi cel mai probabil Young Boys si Bolotesti. Weekend-ul va face cunoscute si numele finalistelor, deoarece duminica, 7 februarie, vor avea loc jocurile din semifinale. Imperecherea va fi facuta dupa finalul ultimei runde si stabilirea celor patru formatii care acced in penultimul act. (Ciprian FANARU)

Rezultatele etapei a 6-a:

Vidra "" Scafari 7 "" 3

Pompieri "" Young Boys 1 "" 3

Paltin "" Poiana 1 "" 14

Naruja "" Cucuieti 7 "" 2


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.