Sport

FC Panciu lasa soarele cu dinti in urma si vine la congelator

Dan Chiriac
27 ian 2010 639 vizualizări
Aerostar Bacau - FC Panciu, azi, de la orele 12.00, intr-o partida amicala u meciul se joaca la Bacau, pe terenul unei unitati militare

FC Panciu va incheia azi stagiul de pregatire de la Neamt. Fotbalistii pregatiti din aceasta iarna de cuplul Damian Bancila - Sorin Haraga vor sustine azi si primul amical al anului. FC Panciu va intilni de la orele 12.00, pe stadionul din incinta unitatii militare de la "Aerostar" Bacau, echipa cu acelasi nume. Daca in aproape toata tara vremea a dat mari batai de cap, la Tg. Neamt, vrincenii au sfidat parca realitatea. "Dumnezeu a tinut cu noi si in aceasta locatie am avut mai putin frig. Chiar soarele a iesit in fiecare zi, iar noi am putut sa ne desfasuram in conditii foarte bune antrenamentele. Am avut si zapada, astfel incit am putut sa facem si pregatirea fizica. Am beneficiat de conditii deosebite, cu caldura in camera, medicatie corespunzatoare si posibilitate de refacere. Speram sa mentinem acelasi standard si in perioada urmatoare", ne-a spus antrenorul Damian Bancila. Jucatorii au raspuns bine comenzilor noului cuplu de antrenori. Doar juniorul Claudiu Tudor a avut ceva probleme de sanatate, dar acesta se va reface in cel mai scurt timp. "Toti au raspuns cu adevarat la cerintele fotbalului profesionist", a considerat Bancila.


"Nu vreau sa destabilizez Focsaniul"


Fostul antrenor de la CSM Focsani s-a gindit si la echipa pe care a condus-o la inceputul acestui an. "In acest moment sint multumit de lotul pe care-l avem la dispozitie. Mai avem nevoie de 2-3 jucatori, dar nu pot spune neaparat pe ce post. Poate un junior si un mijlocas. Asteptam sa vedem daca ne vom intelege cu cei de la CSM Focsani pentru transferul lui Bucataru. La Toader am renuntat pentru ca avem deja patru aparatori centrali si nu vrem sa destabilizam nici Focsaniul. Sper ca si ei sa-si indeplineasca obiectivul in acest sezon, dar si noi sa obtinem ce ne-am propus. Pot spune ca pregatesc o formatie pe care Serea a dus-o la un nivel ridicat, iar noi trebuie sa mentinem acest spirit la echipa, cu multa disciplina si la fel de multa munca", a mai spus Bancila. FC Panciu va juca azi primul amical, urmind ca pe 31 ianuarie sa se deplaseze la Buzau pentru un amical cu echipa Gloria Buzau. Apoi, pe 6 februarie, pancenii vor da piept cu FC Botosani, la Roman. "Am mai stabilit un amical cu CSM Rm. Sarat, pe 13 februarie. Va fi un alt test cu o formatie de liga a doua, chiar daca buzoienii sint pe ultimul loc. Apoi vrem sa mai jucam cu trei echipe din Liga a treia, iar in ultima saptamina inainte de startul campionatului sa luam un amical cu o formatie mai slaba, probabil de liga a patra, pentru a pregati partida cu Willy Bacau, din prima etapa a returului", ne-a detaliat programul amicalelor tehncianul Damian Bancila. Aerostar Bacau si FC Panciu s-au intilnit si in turul campionatului. Atunci, bacauanii au cistigat cu 2 "" 1, desi meciul s-a jucat la Panciu. Pentru FC Panciu acel meci este cea mai urita amintire din aceasta toamna, insuccesul venind dupa ce vrincenii au condus cu 1 "" 0 si au ratat cit pentru trei meciuri. Cu acele puncte, FC Panciu s-ar fi aflat acum pe locul doi in clasament, la doua puncte de prima pozitie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.