Sport

Doua infringeri pentru voleibaliste

Dan Chiriac
25 ian 2010 471 vizualizări
CSM Focsani - Medicina Tg. Mures 1 - 3 si CSM Focsani - Tomis Constanta 0 - 3, in doua partide din liga intii de volei feminin

Echipa de volei CSM Focsani a pierdut cele doua partide jucate la finalul saptaminii trecute. Singurul lucru pozitiv ramine acumularea primului set in campionat in afara partidelor cu fosta divizionara secunda IOR Bucuresti. Partida de simbata a dat sperante iubitorilor de volei aflati in tribunele Polivalentei, cel putin in prima ora de joc. Muresencele au inceput mai bine partida, au condus la un punct-doua, dar focsanencele au tinut ritmul pina aproape de finalul setului. Pina la urma, oaspetele s-au impus cu 25 "" 21. Actul secund a fost la fel de echilibrat, scorul mentinindu-se egal pina la 20 "" 20. Aici, elevele lui Marian Radulescu au acumuat trei puncte consecutive si au dus scorul la 23-20. Se parea ca nimic nu se mai poate intimpla, numai ca oaspetele au realizat la rindul lor patru puncte consecutive si au avut minge de set la 24 "" 23. Alte trei puncte realizate de Mariana Taschiran si Adina Sava au decis setul, cistigat de CSM cu 26 "" 24. Iluziile spectatorilor au fost de scurta durata. Muresencele au dominat copios ultimele doua seturi, adjudecate cu 25 "" 16 si 25 "" 14. Din pacate, antrenorul Marian Radulescu nu s-a putut baza pe serviciile Elenei Ivan, accidentata, astfel incit cea mai experimentata jucatoare din echipa a privit de pe margine evolutia colegelor. Frigul nu a dat pace jucatoarelor nici in acest joc. Fetele de la CSM au jucat cu egari pe sub sorturi pentru a indura mai bine frigul din sala. Restanta de ieri cu Tomis Constanta nu a avut istoric. Tomis Constanta a cistigat simbata, la Iasi, cu 3 "" 0 si venea la Focsani cu gindul unui popas cit mai scurt. Avind in lot jucatoare care au cistigat Liga Campionilor, Tomis a dominat toate cele trei seturi, cistigind fara prea multe probleme. Pe sferturi, scorul a fost 25 "" 13, 25 "" 14 si 25 "" 17 in favoarea campioanei. Chiar daca au incercat sa tina pasul cu jucatoare platite cu cite 120.000 de euro pe an, focsanencele nu au putut rezista mai mult de o ora in fata Tomisului. Chiar daca au pierdut ambele partide, fetele spera in continuare ca vor obtine o victorie in acest campionat. Sint asteptate partidele de acasa cu Universitatea Cluj si CSM Sibiu, unde exista sperante sa se realize in sfirsit si un succes. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.