Sport

Amicale la Brasov si Tg. Secuiesc

Dan Chiriac
23 ian 2010 620 vizualizări
u Design Brasov - CSM Focsani, azi, de la orele 18.30, intr-o partida amicala u miine, echipa de futsal joaca la Tg. Secuiesc

Echipa de futsal va sustine azi prima partida de pregatire. Aflati in cantonamentul montan de la Cheia, focsanenii vor merge 40 de kilometri pina la Brasov, unde vor intilni formatia locala Design. Brasovenii pornesc cu prima sansa in acest meci, dar elevii lui Petrache Gurguiatu vor sa se pregateasca cit mai bine pentru returul de campionat care va reincepe pe 31 ianuarie. Meciul de azi a fost programat in Sala Sporturilor "Dumitru Colibasi" din Brasov, cu incepere de la orele 18.30. Cele doua formatii au devenit partenere traditionale de antrenament. In luna ianuarie a anului trecut, focsanenii au jucat un amical la Brasov, tot in timpul cantonamentului de la Cheia. Atunci, brasovenii s-au impus cu 7 "" 3. De la infiintarea echipei din Brasov, cele doua formatii s-au intilnit de mai multe ori. Chiar daca victoriile au revenit in mare parte celor de la Design, CSM-ul a oferit de fiecare data o replica puternica. Miine, echipa de futsal va pleca spre casa, nu inainte de a sustine inca o partida de pregatire. Astfel, de la orele 12.30, CSM Focsan va intilni pe KSE Tg. Secuiesc. Meciul se va juca in una dintre cele mai moderne sali polivalente din tara, care a fost data in folosinta anul trecut. Antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu se vor baza in aceste partide pe Ivanciu, Bors - Curteanu, Sararu, Toader, Bucataru, Patrascu, S. Popa, Ilas, Munteanu, Argeseanu, Tafta, P. Ioan, Vasilache. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.