Sport

Prima sedinta la Cupa Liceelor

Dan Chiriac
8 ian 2010 553 vizualizări
Marti a avut loc prima sedinta in care s-au discutat aspectele organizatorice ale Cupei Liceelor. Competitia va debuta pe 16 ianuarie, la Sala Polivalenta, cu un turneu de tenis de masa.

La Cupa Liceelor pot participa elevi din clasele IX-XII, nascuti dupa anul 1990, legitimati sau nelegitimati la cluburi sportive. Directia de Sport Vrancea, in colaborare cu Directia de Tineret trebuie sa asigure organizarea competitiilor in bazele sportive administrate de institutiile subordonate, dar si sa puna la dispozitie mingi, seturi pentru tenis de masa, palete, fileu, tricouri pentru atletism. Cele doua directii vor acorda premii pentru primele trei locuri la faza judeteana si pentru primele opt la etapele finale. Liceele vor pune la dispozitie salile de sport, dar vor trebui sa plateasca transportul elevilor la fazele competitiei si sa asigure ordinea la desfasurarea intrecerilor. Tot in cadrul sedintei s-a stabilit ca arbitrajul sa fie asigurat gratuit de catre federatiile sportive nationale de specialitate, prin asociatiile judetene. Comitetul Olimpic Roman va asigura la toate cele cinci discipline sportive echipamentul pentru echipele care se vor califica la faza finala. La sedinta de marti au luat parte Daniel Gongu, directorul Directiei pentru Sport, Adrian Baciu, directorul Directiei pentru Tineret, Iordache Bostan, seful Iinspectoratului Scolar, Vica Minca, inspectorul de educatie fizica si sport, dar si profesorii de sport care vor avea echipe inscrise la aceasta competitie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.